solo® by AL-KO nastavek višinske žage CSA 4220.2

Številka izdelka: 127643 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Visoko obrezovanje nastavek višinske žage solo® by AL-KO za večnamensko orodje solo® by AL-KO MT 42.2
  • Visokokakovostna meč in 3/8-posebna veriga iz Oregona
  • Zmogljiv brezkrtačni elektromotor
  • Delo brez utrujenosti zaradi majhne teže
  • Kot rezanja lahko enostavno nastavite s pritiskom na gumb

Razširite svoje akumulatorsko večnamensko orodje MT 42.2 z nastavkom verižne žage CSA 4220.2

Brezžično obrezovanje dreves brez emisij z nastavkom CSA 4220.2. Če imate akumulatorsko večnamensko orodje solo® by AL-KO MT 42.2, lahko osnovno napravo preoblikujete z nastavkom verižne žage  CSA 4220.2.

Prilagodljiva nastavitev kota z visokokakovostno rezalno opremo

Zahvaljujoč prilagodljivi nastavitvi kota je zagotovljeno veliko delovno območje. Kot lahko enostavno nastavite s pritiskom na gumb, še posebej pri krivih drevesih. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavo brez orodja je mogoče priključek zamenjati v kratkem času – in žaganje se lahko začne. Visokokakovostna 25 cm mač s 3/8" posebno verigo kakovostne blagovne znamke Oregon vam omogoča enostavno rezanje vej na velikih višinah. Lahka konstrukcija visokokakovostnih komponent vam omogoča delo brez utrujenosti in na način, ki je lahek za telo - tudi nad glavo. Samodejno mazanje verige prihrani čas pri delu - samo napolnite 120 ml rezervoar za olje in končali ste.

Zahvaljujoč baterijskemu delovanju osnovne naprave je na voljo velik polmer delovanja z veliko svobodo gibanja, ne da bi morali biti pozorni na dolžino ali položaj kabla. Uporablja se tiho in brez emisij - in zato lahko poteka neodvisno od določenih časov počitka. Poleg tega je naprava enostavna za vzdrževanje. Z dodatnim podaljškom MTA 42.2 (št. art. 127647) lahko greste še višje.

Kupite nastavek verižne žage solo® by AL-KO CSA 4220.2 in alternative

Verižna žaga CSA 4220.2 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite svoje večnamensko orodje MT 42.2 razširiti z nastavkom za škarje za živo mejo za HTA 4245.2, je to na voljo pod št. 127646.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127643
EAN 4003718063080
Neto teža v kg 2.1 KG
Bruto teža v kg 3.1 KG
Napetost verige brez orodja
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Nastavitev kota DA
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 14
Dolžina meča v cm 20 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 83 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 103 MIN

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (12.45MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.