Rasipač SP 60 set AL-KO

Številka izdelka: 113879 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave

Komplet rasipača SP 60

Može se koristiti za rasipanje gnojiva, sjemena, vapna te soli u zimskim uvjetima. Široke pneumatske gume osiguravaju dobra svojstva vožnje i na neravnim površinama. Maksimalna brzina 5 km/h. Količina rasipanja može se precizno podesiti pomoću mjerne poluge. Može se koristiti tijekom cijele godine – ljeti i zimi. Pogodno i za veće površine. Uključena je i kuka za priključak na vaš traktor AL-KO Black Edition.

 

Kupiti komplet rasipača SP 60 te dodatni pribor

 

Kupite komplet rasipača SP 60 u našoj internetskoj trgovini ili pronađite specijaliziranu trgovinu u vašoj blizini. Rasipač SP 60 je optimalni dodatak vašem AL-KO traktoru.

...

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.