Prestrezalni koš AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy

Številka izdelka: 113867 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave

 

Prestrezalni koš za ročno kosilnico AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy.

  • Čvrst prestrezalni koš iz tkanine s kovinskim okvirjem
  • Majhna teža – samo 0,7 kg
  • S priročnima kovinskima kavljema za preprosto montažo in odstranitev z ročne kosilnice
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113867
EAN 4003718061840
Neto teža v kg 0.7 KG
Bruto teža v kg 1.2 KG
dim. Širina cm brez škatle 41 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 35 CM
dim. Višina cm brez škatle 36 CM
Mera dolžina karton cm 35 CM
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.