Prestrezalni koš AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy

Številka izdelka: 113867 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave

 

Prestrezalni koš za ročno kosilnico AL-KO Razor Cut 28.1 HM easy.

  • Čvrst prestrezalni koš iz tkanine s kovinskim okvirjem
  • Majhna teža – samo 0,7 kg
  • S priročnima kovinskima kavljema za preprosto montažo in odstranitev z ročne kosilnice
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113867
EAN 4003718061840
Neto teža v kg 0.7 KG
Bruto teža v kg 1.2 KG
dim. Širina cm brez škatle 41 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 35 CM
dim. Višina cm brez škatle 36 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Prenosi

Navodila za uporabo Download (1.48MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.