Polnilnik za akumulator PowerFlex

Številka izdelka: 127391 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Polnilnik za akumulatorje iz družine PowerFlex
  • Povsem napolni akumulator v največ 150 minutah
Št. izdelka: 127480 Kmalu spet na voljo
549,90 € *

S polnilnikom solo by AL-KO popolnoma napolnite močan akumulator PowerFlex v največ 150 minutah.


Polnilnik PowerFlex

Li-ionski akumulator PowerFlex (štev. art. 127390) omogoča mobilno in učinkovito delo. Da bi ta močan akumulator lahko hitro napolnili, potrebujete polnilnik solo by AL-KO. Polnilnik popolnoma napolni akumulator iz družine PowerFlex v največ 150 minutah, tako da lahko delate brez zastojev.


Kupite polnilnik solo by AL-KO zdaj

Polnilnik za akumulatorje iz družine PowerFlex dobite v naši spletni trgovini.
Z njim lahko napolnite akumulator B300 Li (štev. art. 127390) iz družine PowerFlex.

Tehnični podatki

Linija izdelkov PREMIUM pro
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
blagovno znamko blagovno znamko
Tip pogona Akumulator

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.