Ojačena mejna žica na kolutu 300 m

Številka izdelka: 127335 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ojačena izvedba
  • Velika dolžina 300 m
  • Na kolutu
  • Za vse robotske kosilnice Robolinho

Posebej ojačena 300 m dolga mejna žica za vašo robotsko kosilnico AL-KO. Z njo lahko učinkovito in naknadno omejite tudi večje travne površine s številnimi koti in vogali.


Mejna žica za vašo robotsko kosilnico

Ta mejna žica AL-KO je zaradi posebne ojačitve zelo obstojna in zavarovana pred zunanjimi vplivi. Zahvaljujoč veliki dolžini 300 m lahko učinkovito in naknadno omejite tudi večje travne površine s številnimi koti in vogali. Priporočamo, da za omejitev površin za košnjo z robotsko kosilnico Robolinho uporabljate samo originalno mejno žico.


Nakup pribora za robotsko kosilnico

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite poseben pribor za svojo robotsko kosilnico Robolinho, npr. nadomestne nože, pokrove, mejno žico ali garažo za robotsko kosilnico.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.