Ojačena mejna žica na kolutu 300 m

Številka izdelka: 127335 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ojačena izvedba
  • Velika dolžina 300 m
  • Na kolutu
  • Za vse robotske kosilnice Robolinho

Posebej ojačena 300 m dolga mejna žica za vašo robotsko kosilnico AL-KO. Z njo lahko učinkovito in naknadno omejite tudi večje travne površine s številnimi koti in vogali.


Mejna žica za vašo robotsko kosilnico

Ta mejna žica AL-KO je zaradi posebne ojačitve zelo obstojna in zavarovana pred zunanjimi vplivi. Zahvaljujoč veliki dolžini 300 m lahko učinkovito in naknadno omejite tudi večje travne površine s številnimi koti in vogali. Priporočamo, da za omejitev površin za košnjo z robotsko kosilnico Robolinho uporabljate samo originalno mejno žico.


Nakup pribora za robotsko kosilnico

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite poseben pribor za svojo robotsko kosilnico Robolinho, npr. nadomestne nože, pokrove, mejno žico ali garažo za robotsko kosilnico.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127335
EAN 4003718055924
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.