Nosilna torba BTA 42

Številka izdelka: 127442 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Olajša delo, ker večino teže prevzame torba z jermenskimi trakovi
  • Ergonomski sistem za prenašanje akumulatorja PowerFlex
  • Pripomore k zmanjšanju teže naprave, zato je vrtno delo manj utrujajoče
  • Torba in ramenski trakovi
  • USB-vrata za polnjenje in žep za shranitev pametnega telefona

Torba z ramenskimi trakovi vam olajša delo z akumulatorskimi škarjami za živo mejo HT 4260 in akumulatorsko verižno žago CS 4235 iz družine naprav PowerFlex.


Torba z ramenskimi trakovi BTA 42

Udoben sistem trakov solo by AL-KO vam olajša delo z akumulatorskimi škarjami za živo mejo PowerFlex HT 4260 in akumulatorsko verižno žago PowerFlex CS 4235. S torbo z ramenskimi trakovi lahko obe napravi občutno preprosteje in udobneje upravljate, saj vam akumulatorja ni treba nositi v rokah, ampak se njegova teža razporedi na ramena. Akumulator je v torbi z ježkom, ki je pritrjena na trakove. Z napravo ga povezuje napajalni kabel. Torbico je mogoče nositi na boku ali zadaj, v njej je tudi prostor za pametni telefon. V obsegu dobave so ramenski trak, USB-vrata za polnjenje pametnega telefona in torbica za shranitev pripomočkov.


Nakup torbe z ramenskimi trakovi BTA 42

Torbo z ramenskimi trakovi BTA 42 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Potrebujete jo pri delu z akumulatorskimi škarjami za živo mejo PowerFlex HT 4260 (štev. art. 127440) in akumulatorsko verižno žago PowerFlex CS 4235 (štev. art. 127441).

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
blagovno znamko blagovno znamko
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
Način prenašanja Pas z naramnico
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Primerna serija baterij "400 Power Flex
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.