Ndomesni noži (3x2 kos) Robolinho®

Številka izdelka: 127465 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Komplet sestavlja 6 (2x3) rezalnih nožev, viličasti ključ za odvijanje pritrdilnih vijakov ter nadomestni vijaki. Noži so kaljeni in imajo dolgo življenjsko dobo. Omogočajo čisto rezanje pre
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127465
EAN 4003718058574
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (5.37MB)
Download (3.79MB)
Download (17.27MB)
Izjave o skladnosti Download (537.41KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.