Nastavek CSA 130 MT visoko žago za veje za MT130

Številka izdelka: 127635 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za bencinsko večnamensko orodjem solo® by AL-KO MT 130
  • Priročna 7-kratna nastavitev kota reza s pritiskom na gumb
  • Dolžina 25 cm
  • 10 "Oregonska veriga
  • Avtomatsko mazanje verige

Razširite svojo večnamenskim orodje solo® by AL-KO 130 MT z nastavkom za obrezovanje CSA 130 MT

S tem obrezovalnikom za palice lahko razširite svoje področje uporabe, tako da vključite drevesa in veje – tudi na žago nad glavo. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavo lahko vašo bencinsko motorno kosilnico v kratkem času spremenite v rezalnik za palice.

Prilagodljiva nastavitev kota z visokokakovostno rezalno opremo

Zahvaljujoč prilagodljivi nastavitvi kota je zagotovljeno veliko delovno območje. Nastavitev kota, ki je enostavna za uporabo, je še posebej uporabna pri ukrivljenih drevesih. Funkcija 7-smerno nastavljivega kota omogoča delovni polmer približno 93 stopinj. Visokokakovostna 25 cm tirnica z verigo kakovostne blagovne znamke Oregon vam omogoča enostavno rezanje vej na velikih višinah. Poleg tega samodejno mazanje verige prihrani čas pri delu – preprosto napolnite 120 ml rezervoar za olje in končali ste. Z dodatnim podaljškom MTA 130 MT (št. art. 127637) lahko greste še višje.

Kupite nastavek za obrezovanje solo® by AL-KO CSA 130 MT in alternative

Obrezovalni nastavek CSA 130 MT lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če želite svoje bencinsko večnamensko orodje razširiti z nastavkom za škarje za živo mejo za HTA 130 MT, je to na voljo pod št. 127636 na voljo.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127635
EAN 4003718063035
Neto teža v kg 2 KG
Bruto teža v kg 2.92 KG
Napetost verige z orodjem
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Nastavitev kota DA
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Cutting System

Dolžina meča v cm 25 CM

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (5.22MB)
Izjave o skladnosti Download (141.26KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.