Nastavek BCA 4235 kosa in kosilnico z nitko

Številka izdelka: 127463 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za motorno koso za osnovno napravo MT 42
  • Glava z nitko / noži za precizno košnjo
  • Širina rezanja 25,5 cm / 35 cm po želji uporabnika
  • Močan brezkrtačni elektromotor 550 W za učinkovito delo
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 42 iz družine PowerFlex

Nega vrta brez kabla in emisij z nastavkom Multitool BCA 4235. Z uporabo kovinskega noža ali nitke oblikujete zelenico po svojih željah.


Z nastavkom BCA-4235 postane osnovna naprava MT 42 kosilnica z nitko ali motorna kosa

Če imate solo by AL-KO Multitool MT 42, to osnovno napravo z uporabo nastavka BCA 4235 preprosto pretvorite v kosilnico z nitko ali motorno koso. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov brez uporabe orodja je nameščanje nastavkov preprosto.
Tudi menjavo glave z nitko za precizno oblikovanje robov trate, vogalov in območij okrog dreves z robustnim kovinskim nožem za košnjo travnika in goščave lahko opravite brez težav.
Z lahkim nastavkom, ki povzroča le malo vibracij, lahko kosite bodisi z nitko bodisi kot z motorno koso – v telesu prizanesljivem položaju. Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate velik akcijski polmer in svobodo premikanja, ne da bi morali posvečati pozornost kablu in njegovi dolžini. Delo poteka tiho, brez emisij in skoraj brez vzdrževanja – in ga zato lahko izvajate neodvisno od določil o kaljenju miru.


Tehnični podatki nastavka za kosilnico z nitko / motorno koso solo by AL-KO BCA 4235

Vsestranska uporaba zaradi zamenljive rezalne glave: Kovinski nož velikosti 25,5 cm zagotavlja učinkovito delo tudi na težavnem terenu in v gostem rastju. Lahko pa ga preprosto nadomestite z glavo z nitko za širino rezanja 35 cm. Z avtomatiko na dotik med košnjo z lahkoto nastavljate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kose preprosto dotaknete tal.
Brezkrtačni elektromotor z močjo 550 W je več kot dovolj zmogljiv za učinkovito delo. Velika zmogljivost naprave vam ne prinese samo prihranka časa, ampak tudi boljšo kakovost opravljenega dela.
Z enim polnjenjem akumulatorja PowerFlex v osnovni napravi MT 42 lahko z obremenjeno napravo delate do 120 minut. Prazen akumulator se s priročnim polnilnikom napolni v 2,5 h.


Nakup nastavka za kosilnico z nitko / motorno koso solo by AL-KO BCA 4235 in druge možnosti

Nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko solo by AL-KO BCA 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. S tem nastavkom pretvorite solo by AL-KO Multi Tool MT 42 v učinkovit pripomoček za delo v svojem vrtu.
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za visoko žago za veje CSA 4220 (štev. art. 127439) ali nastavek za škarje za živo mejo HTA 4245 (štev. art. 127438).

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
blagovno znamko blagovno znamko
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.