Nadstreška za robotsko kosilnico Robolinho®

Številka izdelka: 119990 Takoj na voljo

Naš nov, prozoren in proti UV-žarkom odporen nadstrešek odlično varuje robotsko kosilnico Robolinho® pred vremenskimi vplivi v času polnjenja ali mirovanja, ne da bi oviral njeno delovanje. Zahvaljujoč priročnemu dvižnemu mehanizmu omogoča preprost dostop do upravljalne površine. Trpežen zatič zadrži pokrov tudi v odprti legi.

Za vse modele Robolinha® (300 E, 500 E, 500 W in 1150 W), vklj. s pritrdilnimi klini za zasidranje na trati. DxŠxV: 60x57x39 cm

Tehnični podatki

Linija izdelkov Comfort
blagovno znamko blagovno znamko
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.