Nadomestni ploščati nož BCA 36 Li

Številka izdelka: 113479 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robusten 3-zobi nož
  • Iz jekla, s posebnim kaljenjem
  • Za travo, plevel in goščavo
  • Dolga življenjska doba
  • Delovna širina: 23 cm
Št. izdelka: 113615 Majhna zaloga
69,90 € *

Ustrezno za model:

  • Nastavek za motorno koso BCA 36 Li (osnovna naprava: Multitool MT 36 Li)

Nadomestni ploščati nož za nastavek za motorno koso

Originalen nadomestni ploščati nož AL-KO z delovno širino 23 cm za nastavek za motorno koso BCA 36 Li (osnovna naprava: Multitool MT 36 Li). Robusten 3-zobi nož iz jekla s posebnim kaljenjem zagotavlja optimalno rezanje vzdolž roba trate, gredice ter zidu. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi nož z dolgo življenjsko dobo odlično in čisto reže travo, plevel in goščavo tudi pri dolgotrajni intenzivni uporabi. Zato lahko vedno ohranjate urejen videz svojega zemljišča. Zamenjavo noža opravite udobno in s preprostim posegom.


Kupite pribor za akumulatorsko kosilnico z nitko in motorno koso

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.