Nadomestni nož AL-KO za akumulatorsko kosilnico 46 cm

Številka izdelka: 113723 Kmalu spet na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ustrezen za akumulatorsko kosilnico 36 V 46.9 Li SP
  • Jekleni noži s posebnim kaljenjem
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Preprosta zamenjava
  • Širina rezanja: 46 cm

Nadomestni nož za vašo akumulatorsko kosilnico

Originalni nadomestni nož AL-KO akumulatorsko kosilnico 36 V 46.9 Li SP. Nož iz jekla s posebnim kaljenjem in širino rezanja 46 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tudi pri večjih obremenitvah zagotavlja stalno kakovost ter enakomerno rezanje trave. Poleg tega je potrebna manj pogosta menjava rezalnega noža. In ko je nož vendarle treba zamenjati, to opravite s preprostim posegom.

 

Nakup pribora za akumulatorske kosilnice

 

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113723
EAN 4003718060386
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Mowing System

Širina reza v cm 46 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.