Nadomestni nož AL-KO kosilnica Classic 51 cm

Številka izdelka: 113058 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Jekleni noži s posebnim kaljenjem
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Preprosta zamenjava
  • Širina rezanja: 51 cm
Št. izdelka: 119941 Takoj na voljo
429,90 € *
Št. izdelka: 119942 Majhna zaloga
549,90 € *
Št. izdelka: 119944 Takoj na voljo
519,90 € *
Št. izdelka: 119948 Kmalu spet na voljo
849,90 € *
Št. izdelka: 119949 Takoj na voljo
699,90 € *
Št. izdelka: 119969 Majhna zaloga
719,90 € *
Št. izdelka: 119994 Takoj na voljo
769,90 € *

Ustrezen za naslednje serije:

  • Classic
  • Highline
  • Powerline
  • Silver Comfort
  • Silver Premium
  • solo® by AL-KO

Podrobnejše informacije o združljivosti z vašim modelom poiščite v galeriji slik.


Nadomestni nož za vašo bencinsko kosilnico

Originalni nadomestni nož AL-KO za bencinske kosilnice serij Classic, Highline, Powerline, Silver Comfort, Silver Premium ter solo® by AL-KO. Nož iz jekla s posebnim kaljenjem in širino rezanja 51 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tudi pri večjih obremenitvah zagotavlja stalno kakovost ter enakomerno rezanje trave. Zato noža ni treba pogosto menjavati. In ko je nož vendarle treba zamenjati, to opravite s preprostim posegom.


Nakup pribora za bencinske kosilnice

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, komplete za mulčenje, motorno olje ter nadaljnji pribor za svojo bencinsko kosilnico AL-KO.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.