Nadomestni nož AL-KO kosilnica Classic 46 cm

Nadomestni nož AL-KO kosilnica Classic 46 cm

Številka izdelka: 113057 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Jekleni noži s posebnim kaljenjem
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Preprosta zamenjava
  • Širina rezanja: 46 cm
Št. izdelka: 119936 Takoj na voljo
439,90 € *
Št. izdelka: 119937 Takoj na voljo
529,90 € *
Št. izdelka: 119938 Takoj na voljo
499,90 € *
Št. izdelka: 119939 Kmalu spet na voljo
649,90 € *
Št. izdelka: 119940 Kmalu spet na voljo
599,90 € *
Št. izdelka: 119946 Kmalu spet na voljo
549,90 € *
Št. izdelka: 119966 Kmalu spet na voljo
599,90 € *
Št. izdelka: 119968 Kmalu spet na voljo
679,90 € *

Ustrezen za naslednje serije:

  • Classic
  • Highline
  • Powerline
  • Silver Comfort
  • Silver Premium
  • solo® by AL-KO

Podrobnejše informacije o združljivosti z vašim modelom poiščite v galeriji slik.


Nadomestni nož za vašo bencinsko kosilnico

Originalni nadomestni nož AL-KO za bencinske kosilnice serij Classic, Highline, Powerline, Silver Comfort, Silver Premium ter solo® by AL-KO. Nož iz jekla s posebnim kaljenjem in širino rezanja 46 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tudi pri večjih obremenitvah zagotavlja stalno kakovost ter enakomerno rezanje trave. Poleg tega je potrebna manj pogosta menjava rezalnega noža. In ko je nož vendarle treba zamenjati, to opravite s preprostim posegom.


Nakup pribora za bencinske kosilnice

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, komplete za mulčenje, motorno olje ter nadaljnji pribor za svojo bencinsko kosilnico AL-KO.

Tehnični podatki

Širina reza v cm 46 CM
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.