Nadomestni nož AL-KO 46 cm Bio

Številka izdelka: 119224 Takoj na voljo
expected to be with you on 17.10.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Jekleni noži s posebnim kaljenjem
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Preprosta zamenjava
  • Širina rezanja: 46 cm
119835
Bencinska kosilnica AL-KO Silver 468 SP-A Bio Podrobnosti
119836
Bencinska kosilnica AL-KO Silver 468 P-A Bio Podrobnosti

Ustrezno za naslednje modele:

  • Bencinska kosilnica Powerline 4600 BR Bio
  • Bencinska kosilnica Powerline 4604 P-A Bio
  • Bencinska kosilnica Silver 460 B Bio
  • Bencinska kosilnica Silver 460 B-A Bio
  • Bencinska kosilnica Silver 460 BR-A Bio
  • Bencinska kosilnica solo® by AL-KO 4605 SP Bio

Nadomestni nož za vašo bencinsko kosilnico

Originalni nadomestni nož AL-KO za naše bencinske kosilnice serije Bio. Nož iz jekla s posebnim kaljenjem in širino rezanja 46 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tudi pri večjih obremenitvah zagotavlja stalno kakovost ter enakomerno rezanje trave. Zato noža ni treba pogosto menjavati. In ko je nož vendarle treba zamenjati, to opravite s preprostim posegom.


Nakup pribora za bencinske kosilnice

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, komplete za mulčenje, motorno olje ter nadaljnji pribor za svojo bencinsko kosilnico AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 119224
EAN 4003718348859
Znamka AL-KO

Mowing System

Širina reza v cm 46 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.