Nadomestni kolut z nitko GT 36 Li (2 kosa)

Številka izdelka: 113349 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pribor za: akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO GT 36 Li in nastavek za kosilnico z nitko GTA 36 Li
  • Kakovostna nitka iz najlona
  • Ø 1,5 mm (1 x 5m)
  • Podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik
  • Udobna zamenjava

Nadomestni kolut z nitko za vašo akumulatorsko kosilnico z nitko

Nadomestni kolut z nitko se odlično prilega akumulatorski kosilnici z nitko AL-KO GT 36 Li in nastavku za kosilnico z nitko GTA 36 Li ter zaradi kakovostne tehnologije obdelave najlona zagotavlja odlične rezultate košnje. Nadomestna nitka ima premer 1,5 mm in dolžino 5 m. Z avtomatiko na dotik je nitko med obratovanjem mogoče zelo preprosto podaljšati. Zamenjavo koluta z nitko opravite udobno in z enostavnim posegom.


Nakup pribora za akumulatorske kosilnice z nitko in drugih kosilnic z nitko

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.