Nadomestni kolut z nitko GT 36 Li (2 kosa)

Številka izdelka: 113349 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Pribor za: akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO GT 36 Li in nastavek za kosilnico z nitko GTA 36 Li
  • Kakovostna nitka iz najlona
  • Ø 1,5 mm (1 x 5m)
  • Podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik
  • Udobna zamenjava

Nadomestni kolut z nitko za vašo akumulatorsko kosilnico z nitko

Nadomestni kolut z nitko se odlično prilega akumulatorski kosilnici z nitko AL-KO GT 36 Li in nastavku za kosilnico z nitko GTA 36 Li ter zaradi kakovostne tehnologije obdelave najlona zagotavlja odlične rezultate košnje. Nadomestna nitka ima premer 1,5 mm in dolžino 5 m. Z avtomatiko na dotik je nitko med obratovanjem mogoče zelo preprosto podaljšati. Zamenjavo koluta z nitko opravite udobno in z enostavnim posegom.


Nakup pribora za akumulatorske kosilnice z nitko in drugih kosilnic z nitko

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

Tehnični podatki

dim. Dolžina cm brez škatle 6.6 CM
dim. Višina cm brez škatle 17.7 CM
dim. Širina cm brez škatle 5.5 CM
Vrsta rezalne glave klasična
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 1.5 MM
Dolžina niti (cm) 500 CM
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.