Nadomestni kolut z nitko BCA 36 Li

Številka izdelka: 113478 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kakovostna nitka iz najlona
  • Ø 1,6 mm (1 x 8 m)
  • Podaljševanje nitke z avtomatiko na dotik
  • Udobna zamenjava
  • Vključno z zaščito za kolut
Št. izdelka: 113615 Kmalu spet na voljo
89,90 € *

Ustrezno za model:

  • Nastavek za motorno koso BCA 36 Li (osnovna naprava: Multitool MT 36 Li)

Nadomestni kolut z nitko za nastavek za motorno koso

Originalen nadomestni kolut z nitko AL-KO za nastavek za motorno koso BCA 36 Li (osnovna naprava: Multitool: MT 36 Li). Rezalna nitka iz kakovostnega in obstojnega najlona zagotavlja odlične rezultate dela. Njena dolžina je 8 m, premer pa znaša 1,6 mm. Z avtomatiko na dotik je nitko med obratovanjem mogoče zelo preprosto podaljšati. Zamenjavo koluta z nitko opravite udobno in z enostavnim posegom. Vključno z zaščito za kolut.


Kupite pribor za akumulatorsko kosilnico z nitko in motorno koso

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.