Nadomestna nitka žagasta (37 m, Ø 3 mm)

Številka izdelka: 113505 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kakovostna nitka iz najlona
  • Žagasta oblika
  • Ø 3 mm
  • Dolžina 37 m

Ustrezno za naslednje modele:

Za vse motorne kose AL-KO in solo® by AL-KO s premerom nitke 3 mm.


Nadomestne nitke za vašo bencinsko motorno koso

Originalna nadomestna nitka (žagasta oblika) za vse motorne kose AL-KO in solo® by AL-KO, s prerezom 3 mm. Rezalna nitka iz kakovostnega in obstojnega najlona zagotavlja odlične rezultate dela. Njena dolžina je 37 m. Nitko je mogoče preprosto naviti na kolut.


Nakup pribora za bencinske motorne kose in druge kosilnice z nitko

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne kolute z nitko, nadomestne nože, motorno olje in nadomestne akumulatorje ter polnilnike za svojo kosilnico z nitko AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113505
EAN 4003718056938
Premer niti (mm) 3 MM
Znamka AL-KO

Cutting System

Dolžina niti (cm) 3700 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (12.85MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.