Nadomestna glava za BC 1200 E

Številka izdelka: 114012 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ustrezna za motorno koso BC 1200 E
  • Dvojna nitka dolžine 2 x 5 m
  • Samodejni tek za enostavno nastavitev niti

Ustrezna za naslednji model:

Električna motorna kosa BC 1200 E

Nadomestna glava za vašo električno motorno koso

Originalna nadomestna glava z nitko AL-KO z dvojno nitko za električno motorno koso BC 1200 E. Nitka iz kakovostnega in trpežnega najlona, ki se ne obrabi, zagotavlja optimalne rezultate košnje in ima dolžino 2 x 5 m ter premer 2 mm. Dolžina nitke se med delovanjem zelo enostavno samodejno prilagaja s pritiskom na tla. Nadomestno rezno glavo lahko enostavno zamenjate v samo nekaj potezah. 

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114012
EAN 4003718063516
Neto teža v kg 0.27 KG
dim. Višina cm brez škatle 7 CM
Bruto teža v kg 0.28 KG
dim. Širina cm brez škatle 10 CM
Premer niti (mm) 2.5 MM
Znamka AL-KO

Cutting System

Dolžina niti (cm) 1000 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.