Nadomestna glava za BC 1200 E

Številka izdelka: 114012 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Primerno za el. koso BC 1200 E
  • Dvojni laks 2 x 5 m dolžine
  • Samodejni tek za enostavno nastavitev niti

Primerno za naslednji model:

Električna motorna kosa BC 1200 E

Nadomestna glava za vašo električno motorno kosilnico

Originalna nadomestna glava vrvice AL-KO z dvojno vrvico za električni motorni rezalnik BC 1200 E. Rezalna vrvica iz visokokakovostnega najlona z nizko obrabo zagotavlja optimalne rezultate rezanja in ima dolžino 2 x 5 m in premer 2 mm Niti je mogoče enostavno nastaviti med delovanjem s funkcijo samodejnega teka. Zamenjava tuljave nitke je enostavna in jo je mogoče izvesti v samo nekaj preprostih korakih.

Dodatki za električne motorne kose

Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali v specializiranih trgovinah. Našli boste posebne nadomestne tuljave za vrvico, nadomestna rezila, motorno olje in nadomestne baterije ter polnilnike za vaše trimerje AL-KO.

 

Tehnični podatki

Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.