MTA 42 Podaljšek 80 cm

Številka izdelka: 127476 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Podaljševalno držalo za škarje za živo mejo in visoko žago za veje
  • Ustrezno na modela HTA 4245 in CSA 4220
  • Dodatno podaljšanje za 80 cm
  • Robustna aluminijasta cev
  • Preprosta montaža brez uporabe orodja

S podaljškom MTA 42 sežete še višje – uporaben je za nastavek za škarje za živo mejo HTA 4245 in nastavek za visoko žago za veje CSA 4220.


Podaljšek MTA 42 poveča akcijski polmer in delovno višino

Že imate solo by AL-KO Multitool MT 42 in želite povečati doseg svojega nastavka za škarje za živo mejo HTA 4245 ali nastavka za visoko žago za veje CSA 4220?
V tem primeru je MTA 42 odlična rešitev: pritrdite podaljšek na držalo – in že ste pridobili dodatnih 80 cm delovne dolžine.


Nakup podaljška solo by AL-KO MTA 42 in druge možnosti

Podaljševalno držalo solo by AL-KO MTA 42 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
MTA 42 je pribor, uporaben izključno za škarje za živo mejo solo by AL-KO HTA 4245 (štev. art. 127438) in nastavek za visoko žago za veje CSA 4220 (štev. art. 127439).

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
blagovno znamko blagovno znamko

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.