AL-KO vrtni valjar za traktorske kosilnice

Številka izdelka: 130539 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
Za vtisnjenje semena po setvi, izravnavo neravnin in utrditev podlage.

Po želji ga lahko napolnite s peskom ali vodo.

Potreben montažni pribor: priklopna spojka, štev. art. 110813 ali 119608

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 130539
EAN 5769720330617
Neto teža v kg 26 KG
Teže s peskom v kg 235 KG
Teža z polnjenjem vode kg 140 KG
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Mowing System

Delovna širina v cm 98 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.