AL-KO Snežni plug z montažnim okvirjem

Številka izdelka: 119600 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Snežni plug vključno z montažnim okvirjem za traktorske kosilnice AL-KO
  • Udobno nastavljanje v 5 položajev (2 x levo, sredina, 2 x desno)
  • Z vzmetjo podprt nagibni ščit
  • Podlagi prijazen strgalni rob z gumijasto letvijo
  • Delovna širina 125 cm

Traktorsko kosilnico lahko v zimskem času odlično uporabite kot napravo za odstranjevanje snega. Preprosto dopolnite svoj stroj s snežnim plugom AL-KO, vključno z montažnim okvirjem.


Snežni plug za traktorske kosilnice

Snežni plug AL-KO je primeren za traktorje AL-KO. Snežni plug z delovno širino 125 cm, ki ga hitro in enostavno namestite, je pomemben pomočnik v zimskih mesecih. Posebna prednost: naš snežni plug ima z vzmetjo podprt nagibni ščit. Po naletu na oviro se ščit samodejno vrne v svojo izhodiščno pozicijo. Prizanesljivo odstranjevanje snega s podlage zagotavlja spodnji rob z montirano gumijasto letvijo. Letev je v obsegu dobave in je obrnljiva. Robustna izvedba iz jeklene pločevine in ojačeno držalo snežnega pluga zagotavljata zelo dolgo življenjsko dobo. Snežni plug je mogoče udobno s sedeža obračati v različne smeri s 5 položaji (2 x levo, naravnost, 2 x desno). Zato je snežni plug mogoče brez težav voditi nad neutrjenim terenom, npr. gramozom ali peskom, ki se morda uporablja za posipanje. Priporočamo, da svojo malo traktorsko kosilnico za zimska opravila opremite z ustreznimi snežnimi verigami.


Nadaljnji snežni plugi za traktorske kosilnice, grebenske kosilnice in nosilce naprav

Kupite snežni plug AL-KO skupaj z montažnim okvirjem zdaj pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealen originalni pribor za vašo traktorsko kosilnico AL-KO, s katero lahko udobno odstranjujete sneg. AL-KO nudi še druge snežne pluge za nosilec naprav solo® by AL-KO, za grebenske kosilnice BM 870 III, BM 875 III, BM 5001 R II ter za kombinirano napravo BF 5002 R.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 119600
EAN 4003718352924
Mera dolžina karton cm 136 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.