AL-KO nizkonapetostni kabel 5m

Številka izdelka: 127676 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nizkonapetostni podaljšek kabla 5 m
  • Kot podaljšek med bazno postajo in priključkom za napajanje
  • Povečan domet za bolj oddaljene vtičnice
  • Za robotske kosilnice AL-KO

Nizkonapetostni kabel za robotske kosilnice AL-KO in solo® by AL-KO

Razširite svoj obstoječi nizkonapetostni kabel med bazno postajo in priključkom na napajalni paket, da dosežete vtičnice, ki so oddaljene.

Kupite nizkonapetostni kabel in alternative

Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev.

 

...

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.