AL-KO komplet kolesnih krempljev

Številka izdelka: 127675 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • zboljšan oprijem na težjih terenih in klancih
  • Primerno za vse modele Robolinho®
  • Vključno z montažnimi vijaki

Komplet kolesnih krempljev za AL-KO in solo® by AL-KO robotske kosilnice

Komplet objemk za kolesa iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, odpornega proti rjavenju, se lahko uporablja za vse robotske kosilnice Robolinho. Zagotavlja napredek z visokim oprijemom na klancih in težkih pogojih tal. Enostavna montaža s priloženimi montažnimi vijaki.

Kupite komplet kolesnih objemk in alternative

Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev.

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127675
EAN 4003718063615
Mera dolžina karton cm 32.7 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.