AL-KO AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBL polnilnik FC100 Li

Številka izdelka: 113899 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Polnilnik za vse akumulatorje AL-KO 8 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE
  • Primerno za akumulatorje 2,5/4,0/5,0/6,0 Ah
  • Polnilni tok 6 A. 50/60 Hz
  • Z LED prikazom stanja napolnjenosti
  • Vodilo za gladko nastavljanje akumulatorja

Eden za vse - hitro polnite z AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE polnilnikom FC100 Li

Polni vse baterije iz družine baterij "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE".

Lahka in hitra

Z majhno težo 640 g, popolnim vodilom za režo za baterijo in vgrajenim LED prikazom stanja napolnjenosti je polnjenje zelo enostavno in še posebej hitro. Ali 2,5 / 4 / 5 / 6 Ah. Časi nalaganja so le med 36 in 62 minutami. Naprava, primerna za vse 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE.

Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt

Kupite polnilnik baterij AL-KO FC100 Li in druge možnosti

Polnilnik baterij AL-KO FC100 Li lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Če se vam ne mudi, priporočamo polnilnik baterij AL-KO C50 Li (št. artikla 113897).

 

Tehnični podatki

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Number of Battery Slots 1 ST
Neto teža v kg 0.65 KG
dim. Širina cm brez škatle 11 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 15 CM
dim. Višina cm brez škatle 8 CM
Bruto teža v kg 0.9 KG
Združljive akumulatorji 113893, 113894, 113895, 113896
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (1.04MB)
Izjave o skladnosti Download (156.17KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.