AL-KO 36V akumulator B 800 Li (36 V / 8,0 Ah)

Številka izdelka: 114017 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemno zmogljiva Li-Ion baterija s 36 V (40 V max.) / 8 Ah / 288 Wh
  • Najsodobnejša tehnologija baterij z odličnim razmerjem med težo in močjo zahvaljujoč 21.700 celicam
  • Primerno za vse izdelke družine 36 V
  • S tehnologijo bluetooth za preprosto in hitro povezljivost
  • S 4 LED prikazom položaja za pristajanje
  • 2-letna garancija proizvajalca

Močna zmogljivost - naš AL-KO 36 V akumulator B 800 Li (36 V / 8,0 Ah)

Posebno zmogljiva Li-Ion baterija z 288 vatnimi urami. Popoln za brezžično vrtnarjenje brez emisij. Zahvaljujoč inovativnim 21.700 svetlobnim celicam ta baterija ponuja odlično razmerje med težo in zmogljivostjo.

Ena baterija veliko možnosti uporabe

Posebnost te baterije so posebne celice, ki predstavljajo visoko zmogljivost glede na težo. Z njim lahko upravljate vsa naša akumulatorska orodja AL-KO 36 V. Lahka in kompaktna baterija zagotavlja vašemu vrtnemu orodju potrebno energijo. In še posebej inovativen zaradi tehnologije bluetooth. Uporabite to za vzpostavitev hitre in enostavne povezave. Brez spominskega učinka in ga je mogoče kadar koli ponovno napolniti. Zahvaljujoč Li-ion celicam je ta baterija izjemno vzdržljiva in se ne samoprazni. 4 LED diode prikazujejo kapaciteto baterije in stopnjo napolnjenosti.

Kupite AL-KO 36 V akumulator B 800 Li & alternative

Kupite AL-KO B 800 Li zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite 36 V baterijo s 5,0 Ah, priporočamo baterijo B 200 Li (izdelek št. 113524).

 

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114017
EAN 4003718063950
Neto teža v kg 1.73 KG
dim. Širina cm brez škatle 10 CM
Bruto teža v kg 1.9 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 17.7 CM
dim. Višina cm brez škatle 8 CM
Maks. električno polnjenje Ah 8
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Smart Features

Povezljivost Povezljivost

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Kapacitet Ah 8

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (2.17MB)
Izjave o skladnosti Download (218.44KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.