Akumulatorska pasna torbica solo by AL-KO BB 40

Številka izdelka: 127573 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Durch den neuen solo by AL-KO Akkugürtel BB 40 können die leistungsstarken Profi-Geräte nun auch mit den beiden 40 V- Akkus der Energy Flex Akku-Familie betrieben werden. Hoher Tragekomfort
  • Optimale Bewegungsfreiheit dank zwei Kabelhalter
  • Angenehme Druckverteilung durch Silikonkissen welche auf der Rückseite des Akku-Fachs angebracht sind
  • Produktives, langes Arbeiten mittels zweitem Akku-Fach. Akkus <b>nicht</b> im Lieferumfang enthalten

Profi-Tipp

Mit dem separat erhältlichen Energy Flex Adapter (Art.-Nr. 127579) können Sie mit ihrem Akku-Gürtel BB 40 das komplette Sortiment der handgehaltenen AL-KO Gartengeräte der Energy Flex Akku-Familie nutzen.


Kaufen Sie den Akku-Gürtel

Kaufen Sie den Akku-Gürtel solo by AL-KO BB 40 einfach in unserem Online-Shop oder finden Sie einen Händler in Ihrer Nähe. Er unterstützt Sie maßgeblich in ihrer Gartenarbeit


Tehnični podatki

Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja Energy Flex 40V maks., Power Flex 42V maks.
Delovanje akumulatorja, serija Delovanje akumulatorja, serija
Primerna serija baterij "400 Primerna serija baterij "400
blagovno znamko blagovno znamko
Način prenašanja Pas brez naramnice
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.