Akumulator PowerFlex

Številka izdelka: 127390 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
 • 42 V / kapaciteta 7,5 Ah
 • Tehnika Li-ionskih akumulatorjev za dolgo življenjsko dobo
 • Za polprofesionalne in profesionalne uporabnike
 • Primeren za vse izdelke iz družine PowerFlex
 • Zdaj z 2 letoma garancije od proizvajalca
 • Do 150 min teka pod obremenitvijo
Št. izdelka: 127480 Kmalu spet na voljo
549,90 € *

Akumulator PowerFlex omogoča učinkovito, sproščujoče delo v vrtu brez napora in motečega kabla.


En akumulator za vse naprave

Košnja trate, obrezovanje žive meje ali žaganje dreves z enimi in istim akumulatorjem – z akumulatorjem PowerFlex to ni noben problem.


Akumulator PowerFlex

Li-ionski akumulator 42 V / 7,5 Ah iz serije PowerFlex: vir moči, ki je nepogrešljiv pri delih, neodvisnih od električnega kabla. Kompaktni akumulator napaja vaše vrtne naprave s potrebno energijo za zahtevna dela. S preprostim posegom lahko prestavite akumulator iz ene vrtne naprave v drugo in torej v svojem vrtu opravljate različna dela. Pri tem priporočamo uporabo dveh akumulatorjev – medtem ko z enim delate, se drugi napolni z našim polnilnikom. Zahvaljujoč Li-ionski tehnologiji je akumulator dovoljeno kadar koli polniti, njegova življenjska doba je izredno dolga, nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. LED-prikazovalnik vam kaže trenutno stanje polnitve.


Kupite akumulator PowerFlex zdaj

Kupite akumulator za svojo družino naprav PowerFlex zdaj v naši spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Akumulator lahko polnite z našim originalnim polnilnikom solo by AL-KO (štev. art. 127391).
Akumulator lahko uporabite za naslednje naprave:

 • akumulatorska kosilnica 4237 Li SP
 • akumulatorska kosilnica 4757 Li SP
 • Multitool MT 42 (štev. art. 127437) z raznimi priključki
 • akumulatorska kosa GT 4235 (štev. art. 127436)
 • akumulatorska verižna žaga CS 4235 (štev. art. 127441) samo v kombinaciji s torbo z ramenskimi trakovi BTA 42 (štev. art. 127442)
 • akumulatorske škarje za živo mejo HT 4260 (štev. art. 127440) samo v kombinaciji s torbo z ramenskimi trakovi BTA 42 (štev. art. 127442)


Naše prednosti za vas:

naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za ta akumulator. Datum nakupa: od 01.06.2017.

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.