Verižna žaga solo by AL-KO CS 4235 (35 cm)

Številka izdelka: 127553 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiva akumulatorska verižna žaga z originalnim mečem Oregon dolžine 35 cm (<b>brez</b> akumulatorja in polnilnika)
  • Velika zmogljivost žaganja z močnim elektromotorjem, ki ne povzroča emisij
  • Neutrudljivo delo zahvaljujoč pogonu z le malo vibracijami, dobri razporeditvi teže in ergonomskemu upravljanju
  • Manjša teža naprave zaradi torbe z ramenskimi trakovi (za obratovanje potreben opcijski pribor, štev. art. 127442)
  • Dve hitrosti

Paket moči z dolgotrajnim tekom za profesionalno uporabo brez kabla, s preprostim upravljanjem in majhno težo – to je akumulatorska verižna žaga PowerFlex.


Akumulatorska verižna žaga solo by AL-KO CS 4235 je izjemno učinkovita – brez emisij in kabla. Neodvisna od elektrike in bencina.

Akumulatorska verižna žaga solo by AL-KO CS 4235 veliko zmogljivost rezanja in teka na profesionalnem nivoju. Kakovosten meč z dolžino 35 cm v priznani kakovosti Oregon s svojo obstojno verigo 3/8 zagotavlja neverjetno učinkovitost. S to napravo zanesljivo prežagate tudi debelejša debla in veje. Z dobro uravnoteženim električnim brezkrtačnim pogonom, ki povzroča le malo vibracij, in premišljeno geometrijo ročajev vam omogoča telesu prijazno rokovanje v vseh položajih – to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajnem delu. Z lahko akumulatorsko verižno žago imate izjemno svobodo gibanja. Brez kabla in brez nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. To akumulatorsko verižno žago je mogoče uporabljati samo s torbo z ramenskimi trakovi (potreben dodatni pribor 127442). Tako ostane velik in močan akumulator tesno ob telesu in ne poveča teže naprave.


Tehnični podatki verižne žage solo by AL-KO CS 4235

Samodejno mazanje verige z opazovalnim okencem na rezervoarju za olje, mehanizem za hitro menjavanje verige in meča brez uporabe orodja – vzdrževanje je zelo preprosto. Hitrost verige je 15/21 m/s v hitrostih Eco in Power. H kakovosti opravljenega dela pripomore tudi z akumulatorjem napajan brezkrtačni elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij. Močan akumulator 42 V / 7,5 Ah omogoča tek naprave do 35 minut. Polnjenje praznega akumulatorja traja 2,5 h. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Napolniti ga je mogoče v kratkem času.


Nakup verižne žage solo by AL-KO CS 4235 in druge možnosti

Verižno žago solo by AL-KO CS 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Za uporabo potrebujete torbo z ramenskimi trakovi BTA 42, in če je verižna žaga vaša prva naprava iz družine PowerFlex, tudi akumulator (štev. art. 127390) ter polnilnik (štev. art. 127391).
Akumulator PowerFlex (ni v obsegu dobave) je uporaben za vse naprave iz družine PowerFlex.
Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator.

"

Tehnični podatki

Veriga žage Veriga žage
Združljiv u pasom za akumulator Združljiv u pasom za akumulator, Združljiv u pasom za akumulator, Združljiv u pasom za akumulator
Tip pogona Akumulator
Pogonske karike Pogonske karike
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Napetost verige brez orodja
Delitev Delitev
Mazanje verige samodejno
Verižna zavora DA
Zategovanje verige brez orodja DA
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Linija izdelkov Premium
blagovno znamko blagovno znamko

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.