Verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 (25 cm)

Številka izdelka: 127551 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiva akumulatorska verižna žaga z originalnim mečem Oregon dolžine 25 cm (akumulator in polnilnik <b>nista</b> v obsegu dobave)
  • Velika zmogljivost žaganja z močnim elektromotorjem, ki ne povzroča emisij
  • Neutrudljivo delo zahvaljujoč pogonu z le malo vibracijami, dobri razporeditvi teže in ergonomskemu upravljanju
  • Manjša teža naprave zaradi torbe z ramenskimi trakovi (za obratovanje potreben opcijski pribor, štev. art. 127442)
  • Dve hitrosti

Paket moči z dolgotrajnim tekom za profesionalno uporabo brez kabla, s preprostim upravljanjem in majhno težo – to je akumulatorska verižna žaga PowerFlex.


Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 je izjemno učinkovita – brez emisij in kabla. Neodvisna od elektrike in bencina.

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 ima veliko zmogljivost rezanja in teka na profesionalnem nivoju. Kakovosten meč z dolžino 25 cm v priznani kakovosti Oregon s svojo obstojno verigo 3/8 zagotavlja neverjetno učinkovitost. S to napravo zanesljivo prežagate tudi debelejša debla in veje. Z dobro uravnoteženim električnim brezkrtačnim pogonom, ki povzroča le malo vibracij, in premišljeno geometrijo ročajev vam omogoča telesu prijazno rokovanje v vseh položajih – to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajnem delu. Z lahko akumulatorsko verižno žago imate izjemno svobodo gibanja. Brez kabla in brez nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. To akumulatorsko verižno žago je mogoče uporabljati samo s torbo z ramenskimi trakovi (potreben dodatni pribor 127442). Tako ostane velik in močan akumulator tesno ob telesu in ne poveča teže naprave.


Tehnični podatki verižne žage solo® by AL-KO CS 4235

Samodejno mazanje verige z opazovalnim okencem na rezervoarju za olje, mehanizem za hitro menjavanje verige in meča brez uporabe orodja – vzdrževanje je zelo preprosto. Hitrost verige je 15/21 m/s v hitrostih Eco in Power. H kakovosti opravljenega dela pripomore tudi z akumulatorjem napajan brezkrtačni elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij. Močan akumulator 42 V / 7,5 Ah omogoča tek naprave do 40 minut. Polnjenje praznega akumulatorja traja 2,5 h. Li-ionski akumulator je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Napolniti ga je mogoče v kratkem času.


Nakup verižne žage solo® by AL-KO CS 4235 in druge možnosti

Verižno žago solo® by AL-KO CS 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Za uporabo potrebujete torbo z ramenskimi trakovi BTA 42, in če je verižna žaga vaša prva naprava iz družine PowerFlex, tudi akumulator (štev. art. 127390) ter polnilnik (štev. art. 127391).
Akumulator PowerFlex (ni v obsegu dobave) je uporaben za vse naprave iz družine PowerFlex.
Vaša prednost: Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127551
EAN 4003718060256
Neto teža v kg 3.2 KG
Bruto teža v kg 4 KG
Napetost verige brez orodja
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 108
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 21
Dolžina meča v cm 25 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje 127552, 127553

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Združljiv u pasom za akumulator Združljiv u pasom za akumulator, Združljiv u pasom za akumulator

Prenosi

Navodila za uporabo Download (10.89MB)
Izjave o skladnosti Download (111.32KB)
Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 113480 Takoj na voljo
10,90 €
Št. izdelka: 112918 Takoj na voljo
7,90 €
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
139,90 €
Št. izdelka: 127200 Ponovno na voljo od 18.06.2024
20,80 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.