Verižna žaga solo by AL-KO 6656, 38 cm

Številka izdelka: 127522 Takoj na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompakten vrhunski model za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Zmogljiv bencinski motor z močjo 2,4 kW, ki ga je enostavno zagnati
  • Original Oregon 38 cm meč z .325 "pol-dletom verige
  • Delo brez utrujenosti z učinkovitim dušenjem vibracij
  • Tridelna kovana ročična gred za največjo odpornost proti obrabi

 

Zahtevna dela sečnje in žaganja izvajajte učinkovito, ne glede na dolžino akumulatorja ali kabla - za to stojijo te močne bencinske žage.

Bencinska žaga solo by AL-KO 6656 - naš vrhunski model za zahtevna dela pri sečnji in žaganju

 

Bencinska žaga solo by AL-KO 6656 združuje visoko zmogljivost in majhno težo z visoko robustnostjo. Zmogljiv bencinski motor, ki ga je enostavno zagnati, zagotavlja veliko moči za zelo učinkovito delo z lahkotno napravo. Prefinjeno blaženje tresljajev in ergonomski ročaji poskrbijo za vse ostalo, da se zagotovi nemoteno in telesu prijazno delo z napravo.

Tehnični podatki solo verižne žage AL-KO 6656

Počas na gas z 2,4 kW. Zmogljiv in odločen s premikom 55,5 ccm. Najvišje razmerje med močjo in težo le 2,3 kg / kW. Zahvaljujoč dodatnemu dušenju tresljajev in ergonomsko optimiziranim ročajem se pogonska moč prenese na drog in verigo z malo tresljajev - kar vam olajša doseganje natančnih rezalnih rezultatov in hkrati zaščito zapestja. napetost, nadzor pretoka olja, zaporne ključavnice brez orodja, deko ventil in sistem Easystart so nekatere prednosti tega modela.

 

Kupite Verižno žago solo by AL-KO 6656 in druge

 

Solo z bencinsko žago AL-KO 6656 lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. To je kompakten paket moči za težke poseka dela na vrtu in gozdarstvu. Najboljša stvar je, da se naročite visoko zmogljivih organsko olje za verigo je (točka št 113 480), ob istem času. Če imate raje motorno žago brez električnega omrežja ali če že uporabljate orodje z baterijo EnergyFlex, je model CS 4235 (št. Izdelka 127 441) lahko smiselna alternativa za vas.

Tehnični podatki

Zategovanje verige brez orodja NE
Zračni filter Papir
Delitev Delitev
Napetost verige z orodjem
Regulacija pretok olja DA
Pogonske karike Pogonske karike
Autochoke voljo DA
Mazanje verige samodejno
Primer DA
Linija izdelkov Premium
Število valjev motorja Število valjev motorja
Tip motorja 2-taktni
blagovno znamko blagovno znamko
Zamenljiv zračni filter DA
Veriga žage Veriga žage
Električni zagon NE
Verižna zavora DA
Predgrelnik zraka, zimsko delovanje DA
Tip pogona Bancin
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.