Verižna žaga solo by AL-KO 6651, 38 cm

Številka izdelka: 127521 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompakten napajalnik za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Močan bencinski motor z močjo 2,2 kW z visokokakovostnim uplinjačem
  • Original Oregon 38 cm meč z .325 "pol dletom verige
  • Sistem Easy-Start za lažji zagon s temeljnim premazom in deko ventilom
  • Vzdržljiva magnezijeva ročična gred in kovana ročična gred

 

Za zahtevne sekanje in žaganje dela, ki se izvajajo učinkovito, ne glede na baterijo ali kabel dolžine - to je tisto, kar ti močni bencinski motorne žage stati.

 

 

Bencinska žaga solo by AL-KO 6651 - vrhunski model z visokim navorom za zahtevna dela pri sečnji in žaganju

 

Bencinska žaga solo by AL-KO 6651 združuje visoko zmogljivost in majhno težo, zaradi česar je ta žaga zelo zmogljiva enota za ekstremne obremenitve. Zmogljiv bencinski motor, ki ga je enostavno zagnati, zagotavlja veliko moči za zelo učinkovito delo z lahkotno napravo. Prefinjeno blaženje tresljajev in ergonomski ročaji poskrbijo za vse ostalo, da se zagotovi nemoteno in telesu prijazno delo z napravo.

 

Tehnični podatki solo bencinske žage AL-KO 6651

 

Trpežni, originalni Oregonski meč vam omogoča hiter napredek pri rezalni širini 38 cm z dobro vodljivostjo in vodljivostjo. Prečna napetost verige z zapornimi maticami dosega točke v smislu enostavnosti vzdrževanja. Elektronski vžigalni sistem z novo funkcijo tipke ter temeljnim in dekompresijskim ventilom zagotavljata hiter in varen zagon. Zahvaljujoč dodatnemu dušenju tresljajev in ergonomsko optimiziranim ročajem se pogonska moč prenese na drog in verigo z malo tresljajev - in vam olajša doseganje natančnih rezalnih rezultatov in hkrati zaščito zapestja. Drug plus je velik papirnat zračni filter. Izjemno odporno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Druge vrhunske lastnosti so nadzor pretoka olja, predgrevanje zraka v zimskem času in drog za boljši nadzor smeri pri sečnji

 

Kupite motorno žago solo by AL-KO 6651 in druge možnost

 

Solo by AL-KO 6651 verižno žago  lahko kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je kompaktni agregat za profesionalno uporabo v vrtnarstvu in gozdarstvu. Najbolje je, da hkrati naročite visoko zmogljivo organsko olje za verige (št. Izdelka 113530/5 litra). Če imate raje akumulatorsko 127561motorno žago ali če že uporabljate orodje z akumulatorja EnergyFlex, je model CS 4235 (artikel št. 127 553) lahko vredna alternativa za vas.

Tehnični podatki

Zračni filter Papir
Zategovanje verige brez orodja NE
Autochoke voljo DA
Predgrelnik zraka, zimsko delovanje DA
Primer DA
Veriga žage Veriga žage
Linija izdelkov Premium
Število valjev motorja Število valjev motorja
Pogonske karike Pogonske karike
Tip pogona Bancin
Napetost verige z orodjem
Verižna zavora DA
Regulacija pretok olja DA
Tip motorja 2-taktni
blagovno znamko blagovno znamko
Delitev Delitev
Mazanje verige samodejno
Zamenljiv zračni filter DA
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.