Verižna žaga solo® by AL-KO 6646, 38 cm Schiene

Številka izdelka: 127520 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompakten paket moči za profesionalno uporabo v gozdu in na vrtu
  • Močan bencinski motor z močjo 2,0 kW z visokokakovostnim uplinjačem
  • Original Oregon 38 cm meč z .325 "pol dletom verige
  • Sistem Easy-Start za lažji zagon s temeljnim premazom in deko ventilom
  • Trpežen magnezijev bloka motorja in kovane motorne gredid geschmiedete Kurbelwelle

 

Za to, da se zahtevna dela s sečnjo in žaganjem izvajajo učinkovito, ne glede na dolžino akumulatorja ali kabla - to pomenijo te močne bencinske motorne žage.

 

 

solo® by AL-KO bencinska verižna žaga 6646 - paket moči za zahtevna dela pri žaganju

 

Verižna žaga solo® by AL-KO 6646 združuje visoko zmogljivost in majhno težo, zaradi česar je ta žaga zelo zmogljiva enota za ekstremne obremenitve. Zmogljiv bencinski motor, ki ga je enostavno zagnati, zagotavlja veliko moči za zelo učinkovito delo z lahkotno napravo. Prefinjeno blaženje tresljajev in ergonomski ročaji poskrbijo za vse ostalo, da se zagotovi nemoteno in telesu prijazno delo z napravo.

 

Tehnični podatki solo® by AL-KO verižne žage 6646

 

Vzdržljiva, original Oregon meč vam omogoča, da hitro delo napredovala s širino reza 38 cm, z dobro okretnost in vodljivost. Bočna napetost verige z lastnimi nuts točke v smislu lažjega vzdrževanja. Elektronski vžigalni sistem z novim tipom funkcije tipkala kot tudi premaz in dekompresijski ventil zagotovi hiter in varen zagon. Zahvaljujoč dodatnemu dušenju tresljajev in ergonomsko optimiziranim ročajem se pogonska moč prenese na drog in verigo z malo tresljajev - in vam olajša doseganje natančnih rezalnih rezultatov in hkrati zaščito zapestja. Drug plus je velik papirnat zračni filter. Izjemno odporno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Druge vrhunske lastnosti so nadzor pretoka olja, predgrevanje zraka v zimskem času in drog za boljši nadzor smeri pri sečnji.

 

Kupite verižno žago 6646 in druge alternative

 

Lahko kupite solo z AL-KO bencinski motorno žago 6646 pri nas, v naši spletni trgovini ali v specializirani trgovini. To je kompakten paket moči za profesionalno uporabo v vrtnarstvu in gozdarstvu. Zato je najbolje, da se naročite visoko zmogljivih organsko olje za verigo je (Št. 113530/5 litrov) ob istem času. Če imate raje akumulatorsko verižno žago ali če že uporabljate orodje z akumulatorjem PowerFlex, je model CS 4235 (artikel št. 127 553) lahko vredna alternativa za vas.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127520
EAN 4003718059823
Neto teža v kg 5.6 KG
Bruto teža v kg 8.5 KG
Prostornina olja za verigo (ml) 300 ML
Napetost verige z orodjem
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 115
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Tip pogona Bancin
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 510 L
Kubična motorja v ccm 46.5
Število gibov motorja o/mon 13000
Moč v kW 2 KW
Moč v KM 2.7 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Max. Hitrost verige 25
Dolžina meča v cm 38 CM

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (11.19MB)
Izjave o skladnosti Download (106.35KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.