solo by AL-KO CS 3635 SET vklj. baterija in polnilnik

Številka izdelka: 127744 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Dodatna preklopna LED osvetlitev v pogojih slabe vidljivosti
  • Napenjalec verige, enostaven za uporabo brez orodja
  • Dodatna možnost odpiranja stranskega pokrova s ​​šestkotnim ključem
  • Digitalni, osvetljen informacijski zaslon za stanje delovanja
  • Napaja ga močna 36 V Li-Ion baterija., priložena baterija (5 Ah) in polnilec
  • Močna rezalna zmogljivost zahvaljujoč visoki hitrosti verige 24 m/s

Brez emisij, brezžična, visoka zmogljivost rezanja in enostavna uporaba - naša solo by AL-KO akumulatorska verižna žaga CS 3635

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 3635 združuje okolju prijazno žaganje brez izpušnih plinov, visoko svobodo gibanja zahvaljujoč vitki obliki brez kablov ter visoko zmogljivost rezanja in teka na profesionalni ravni. Tehnične prefinjenosti vas bodo navdihovale med delom.

Bodite popolnoma obveščeni ob uporabi digitalnega zaslona

Smart Cockpit vam nudi pomembne informacije o vaši žagi: zasveti, ko v rezervoarju za olje ni olja za verigo, je vključena zavora verige ali je aktiviran način ECO. Z dodatno preklopno LED osvetlitvijo lahko delate varno in natančno tudi v težkih svetlobnih pogojih.

Akumulatorska verižna žaga črpa svojo močno rezalno zmogljivost iz 36 V Li-ion baterije, brez spominskega učinka in jo je mogoče kadar koli ponovno napolniti. Priložena sta baterija (5 Ah) in polnilec. Visokokakovosten 35 cm meč kakovostne blagovne znamke Oregon ponuja izjemno rezalno zmogljivost s svojo vzdržljivo 3/8" verigo. Zahvaljujoč avtomatskemu mazanju verige, rezervoarju za olje z okencem za opazovanje in mehanizmu za hitro sprostitev za napenjanje/menjavo verige ali meča brez uporabe orodja, je vzdrževanje zelo enostavno. Opcijsko lahko uporabite baterijski pas BB 40 (izdelek št. 127 573 / art. št. 127 579) in nosite baterijo na telesu, da je ni treba držati v rokah.
 
Akumulator se lahko uporablja za vsa vrtna orodja AL-KO 36 V. Več o tem tukaj.
 

Nakup solo® by AL-KO akumulatorske verižne žage CS 3635 in alternativne možnosti

Solo® by AL-KO akumulatorsko verižno žago CS 3635 lahko preprosto kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite akumulatorsko žago z večjim rezilom, priporočamo akumulatorsko motorno žago solo by AL-KO CS 3640 (št. artikla 127746)

 
 

The "next generation" of solo® by AL-KO battery chainsaws define innovative technical standards right from the start.

NEXT LEVEL LED ILLUMINATION

With its powerful LED lighting, our battery chainsaw is also perfect for use in unfavorabl

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127744
EAN 4003718065084
Neto teža v kg 4.1 KG
Bruto teža v kg 8.5 KG
Napetost verige brez orodja
Type of chisel oglata
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Max. Hitrost verige 24
Dolžina meča v cm 35 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje 127745

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Kapacitet Ah 5
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Združljiv u pasom za akumulator Združljiv u pasom za akumulator, Združljiv u pasom za akumulator

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.72MB)
Izjave o skladnosti Download (162.32KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.