solo® by AL-KO akumulatorska verižna žaga CS 4235 z baterijo, polnilnikom in pasom BB40

Številka izdelka: 127670 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Vključno z akumulatorjem 5 Ah, polnilnikom in pasom s torbo za akumulator BB 40
  • Močna akumulatorska verižna žaga s 25 cm dolgim originalnim mečem Oregon
  • Velika zmogljivost žaganja z močnim elektromotorjem, ki ne povzroča emisij
  • Neutrudljivo delo zahvaljujoč pogonu z le malo vibracijami, dobri razporeditvi teže in ergonomskemu upravljanju
  • Dve nastavljivi hitrosti
  • Udobna nošnja zahvaljujoč pasu s torbo za akumulator

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 je izjemno učinkovita – brez emisij in kabla. Neodvisna od elektrike in bencina.

Akumulatorska verižna žaga solo® by AL-KO CS 4235 se odlikuje z učinkovitostjo in zmogljivostjo na profesionalni ravni. Zelo kakovosten meč 25 cm kakovostne znamke Oregon s svojo obstojno verigo 3/8" zagotavlja izjemno učinkovito žaganje. S to napravo zanesljivo prežagate tudi debelejša debla in veje. Z dobro uravnoteženim električnim brezkrtačnim pogonom, ki povzroča le malo vibracij, in premišljeno geometrijo ročajev vam omogoča telesu prijazno rokovanje v vseh položajih – to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajnem delu. Z lahko akumulatorsko verižno žago imate izjemno svobodo gibanja. Brez kabla in brez nevarnosti, da bi kabel nenamerno prerezali. Manjša teža naprave, saj je akumulator mogoče prenašati v torbi z ramenskimi trakovi.

Tehnični podatki verižne žage solo® by AL-KO CS 4235

Samodejno mazanje verige z opazovalnim okencem na rezervoarju za olje, mehanizem za hitro menjavanje verige in meča brez uporabe orodja – vzdrževanje je zelo preprosto. Hitrost verige je 15/21 m/s v hitrostih Eco in Power. K natančnim rezultatom dela brez velikega truda pripomore tudi brezkrtačni elektromotor najnovejše generacije, ki skoraj ne povzroča vibracij. Li-ionski akumulator 40 V / 5 Ah je obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Napolniti ga je mogoče v kratkem času.

Nakup verižne žage solo® by AL-KO CS 4235 in druge možnosti

Verižno žago solo® by AL-KO CS 4235 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.

Naše prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo v tej napravi.

Tehnični podatki

Tip pogona Akumulator
Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Number of Battery Slots 1 ST
Neto teža v kg 3.2 KG
Bruto teža v kg 4 KG
Max. Hitrost verige 21
Napetost verige brez orodja
Združljiv u pasom za akumulator 127442, 127573
Units w.altern.cutting yarn 127552, 127553
Maks. električno polnjenje Ah"379 5
Type of chisel oglata
Združljive akumulatorji 113280, 113524, 127390
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 108
Veriga žage 3/8"
Dolžina meča v cm 25 CM
Delitev 3/8" special
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (1.38MB)
Download (10.89MB)
Izjave o skladnosti Download (111.32KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.