Nastavek CSA 4220 visoko žago za veje

Številka izdelka: 127439 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za visoko žago za veje za osnovno napravo MT 42
  • Zelo kakovosten meč 3/8 in posebna veriga Oregon
  • Zmogljiv brezkrtačni elektromotor 850 W za učinkovito delo
  • Neutrudljivo delo zaradi majhne teže naprave
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 42 iz družine PowerFlex

Nega dreves brez kabla in emisij z nastavkom za visoko žago za veje Multitool CSA 4220


Z nastavkom CSA-4220 osnovna naprava MT 42 postane visoka žaga za veje

Če že imate solo by AL-KO Multitool MT 42, osnovno napravo skupaj z nastavkom CSA 4220 preprosto uporabljate kot visoko žago za veje. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov je namestitev nastavka preprosta – in žaganje vej se lahko začne.
Kakovosten meč dolžine 20 cm s posebno verigo znamke Oregon vam omogoča preprosto žaganje vej na višini brez zatikanja ali blokiranja. Lahka konstrukcija iz kakovostnih sestavnih delov vam omogoča neutrudljivo, telesu prijazno delo – tudi nad glavo.
Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate velik akcijski polmer in svobodo premikanja, ne da bi morali posvečati pozornost kablu in njegovi dolžini. To je velika prednost zlasti pri delu nad glavo. Elektromotor je občutno lažji od bencinskega motorja, ne povzroča emisij ter hrupa in potrebuje le malo vzdrževanja.


Tehnični podatki nastavka za visoko žago za veje solo by AL-KO CSA 4220

Za pogon posebne verige 3/8" Oregon na kakovostnem meču služi brezkrtačni elektromotor 850 W, ki povzroča zelo malo vibracij. Omogoča žaganje vej do premera 28 mm. Samodejno mazanje verige prihrani čas – preprosto nalijte olje v rezervoar 120 ml in to je vse.
Brezkrtačni motor najnovejše generacije je zelo varčen pri napajanju z akumulatorjem PowerFlex v osnovni napravi. Z enim polnjenjem akumulatorja PowerFlex v osnovni napravi MT 42 lahko z obremenjeno napravo delate do 100 minut. Prazen akumulator se s priročnim polnilnikom napolni v 2,5 h.
Z dodatnim podaljškom MTA 42 (štev. art. 127476) dosežete še večjo višino.


Nakup nastavka za visoko žago za veje solo by AL-KO CSA 4220 in druge možnosti.

Nastavek za visoko žago za veje solo by AL-KO CSA 4220 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Iz nastavka in osnovne naprave solo by AL-KO Multi Tool MT 42 nastane prilagodljiva, zmogljiva visoka žaga za veje.
Kot opcijski pribor za doseganje večje višine nudimo podaljšek MTA 42 (štev. art. 1274769).
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko (štev. art. 127476) ali nastavek za škarje za živo mejo HTA 4245 (štev. art. 127438).

"

Tehnični podatki

Delitev Delitev
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Mazanje verige samodejno
Linija izdelkov Premium
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji
Napetost verige brez orodja
Zategovanje verige brez orodja DA
blagovno znamko blagovno znamko
Veriga žage Veriga žage
Tip pogona Akumulator
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.