Nadomestna veriga za kumulatorsko motorno žago solo® by AL-KO CS 3635

Številka izdelka: 127736 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Dolžina reza 35 cm/14"
  • Naklon 3/8” spec
  • Pogonski členi 52 E / .050" / 1,1 mm
  • Oblika pol dleta
  • Močna, čista zmogljivost rezanja in dolga življenjska doba

Nadomestna veriga za akumulatorsko žago solo® by AL-KO CS 3635

Originalna nadomestna veriga z dolgo življensko dobo in visokokakovostnim dizajnom

Vrsta: 90 PX

Preprosto kupite originalne nadomestne dele tukaj v spletni trgovini ali pri enem od naših uradnih trgovcev

Thanks to the narrow shape of the cutting tooth and bar, a higher cutting performance is achieved compared to conventional 3/8" saw chains with 1.3mm drive link thickness. In addition, more cuts per battery charge are possible.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127736
EAN 4003718065015
Veriga žage Veriga žage
Znamka solo® by AL-KO

Cutting System

Dolžina meča v cm 35 CM

Prenosi

Navodila za uporabo Download (5.69MB)
Download (25.41MB)
Izjave o skladnosti Download (892.15KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.