Električna verižna žaga AL-KO EKI 2200/40

Številka izdelka: 112809 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ta verižna žaga se odlikuje z močnim elektromotorjem in perfektno ergonomijo.Visoka učinkovitost in zmogljivost rezanja
  • Varnost zagotavljata sistemska zavora in lok za zaščito rok za hitro ustavitev verige
  • Samodejno mazanje verige
  • S pripravo za napenjanje verige je verigo mogoče hitro napeti ali zamenjati brez uporabe orodja
  • Vitka oblika zaradi vzdolžno vgrajenega motorja prinaša prednosti v gostem vejevju in pri razporeditvi teže
Priročnost: skozi opazovalno okence je mogoče preprosto in hitro preverjati raven olja.

Tehnični podatki

blagovno znamko blagovno znamko
Veriga žage Veriga žage
Tip pogona Električni
Mazanje verige samodejno
Linija izdelkov Premium
Zategovanje verige brez orodja DA
Verižna zavora DA
Delitev Delitev
Napetost verige brez orodja
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.