Ta močna in mirno tekoča električna verižna žaga je idealna za delo v zaprtem prostoru ali v okolici hiše, npr. za gradbena dela ali pripravo lesa za kurjavo. Motor z močjo 2,5 kW omogoča učinkovito delo. Za nastavljanje in napenjanje verige na meču 40 cm ni potrebno orodje. Posebna rezalna garnitura 3/8“. Zelo udobno upravljanje.

AL-KO premium storitev dostave: to verižno žago dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč motorja v vatih 2500 W
Linija izdelkov Premium
Neto teža v kg 4.3 KG
Mazanje verige samodejno
Pogonske karike 57 E / .050" / 1,3MM
K vrednost (m/s^2) 1.5
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 106
Tip pogona Električni
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Veriga žage 3/8"
Delitev 3/8" special
Zategovanje verige brez orodja DA
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Napetost verige brez orodja
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 103
Verižna zavora DA
Vibracije ahw (m/s^2) 5
Dolžina meča v cm 40 CM
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.