Električna verižna žaga 621 solo® by AL-KO

Številka izdelka: 127253 Takoj na voljo

Ta močna in mirno tekoča električna verižna žaga je idealna za delo v zaprtem prostoru ali v okolici hiše, npr. za gradbena dela ali pripravo lesa za kurjavo. Motor z močjo 2,5 kW omogoča učinkovito delo. Za nastavljanje in napenjanje verige na meču 40 cm ni potrebno orodje. Posebna rezalna garnitura 3/8“. Zelo udobno upravljanje.

AL-KO premium storitev dostave: to verižno žago dostavljajo naše stacionarne, regionalne tehnične trgovine. Naša premium storitev dostave vsebuje dostavo sestavljenega izdelka do vašega vrta in uvajanje v rokovanje z napravo, ki je že popolnoma pripravljena za uporabo. > Več o tem

Tehnični podatki

Zategovanje verige brez orodja DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 106
Verižna zavora DA
Tip pogona Električni
Mazanje verige samodejno
Napetost verige brez orodja
Delitev Delitev
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 103
Pogonske karike Pogonske karike
Veriga žage Veriga žage
K vrednost (m/s^2) 1
Dolžina meča v cm 40
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Vibracije ahw (m/s^2) 5
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Moč motorja v vatih 2500
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.