Bencinska verižna žaga Tophandle AL-KO BKS 2625 TSB

Številka izdelka: 113474 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ta verižna žaga je bila razvita posebej za delo na drevju in jo za nego drevja smejo uporabljati samo usposobljeni uporabniki. Njena kompaktna, lahka in ergonomična konstrukcija zagotavlja n
  • Optimalna uravnoteženost
  • Samodejno, nastavljivo mazanje verige
  • Poseben meč za večjo varnost na drevesu

Tehnični podatki

Tip pogona Bancin
Kubična motorja v ccm 25.4
Moč v kW 0.9 KW
Število gibov motorja o/mon 11000
Neto teža v kg 3.2 KG
Število valjev motorja 1
Bruto teža v kg 5.18 KG
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.2 L
Max. Hitrost verige 21
Prostornina olja za verigo (ml) 140 ML
Napetost verige z orodjem
Primer DA
Naprave z alt. orodja za rezanje NE
Mera dolžina karton cm 30 CM
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 110
Autochoke voljo DA
Moč v KM 1.2 PS
Veriga žage 1/4"
Dolžina meča v cm 25 CM
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (7.96MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.