Bencinska verižna žaga Tophandle AL-KO BKS 2625 T

Številka izdelka: 113355 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ta verižna žaga je bila razvita posebej za delo na drevju in jo za nego drevja smejo uporabljati samo usposobljeni uporabniki. Njena kompaktna, lahka in ergonomična konstrukcija zagotavlja n
  • Optimalna uravnoteženost
  • Samodejno, nastavljivo mazanje verige

Tehnični podatki

Linija izdelkov Comfort
Napetost verige z orodjem
Verižna zavora DA
Pogonske karike Pogonske karike
Veriga žage Veriga žage
Zategovanje verige brez orodja NE
Tip pogona Bancin
Tip motorja 2-taktni
Število valjev motorja Število valjev motorja
Zamenljiv zračni filter DA
Mazanje verige samodejno
Primer DA
Autochoke voljo DA
blagovno znamko blagovno znamko
Delitev Delitev

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.