Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436

Številka izdelka: 127429 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka univerzalna žaga za enostavno žaganje
  • Zmogljiv bencinski motor 1,5 kW z lahkim zagonom
  • Originalen meč Oregon 35 cm s posebno verigo 3/8 in preprosto nastavljivim mazanjem verige
  • Neutrudljivo delo zaradi učinkovitega dušenja vibracij
  • Kovana ročična gred z maksimalno odpornostjo proti obrabi

Učinkovito žaganje in podiranje manjših dreves, neodvisno od delovnega časa akumulatorja in dolžine električnega kabla – temu so namenjene te zmogljive bencinske verižne žage.


Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436 – kompakten pripomoček za manj zahtevno žaganje in podiranje manjših dreves

Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436 je vsestranska naprava za žaganje vej, podiranje manjših dreves ali pripravo lesa za kurjavo.
Zmogljiv bencinski motor z lahkim zagonom ima več kot dovolj moči, da lahko učinkovito delate s to priročno napravo. Učinkovito dušenje vibracij in ergonomski ročaji so zagotovilo za neutrudljivo delo v telesu prijaznem položaju.
Preprosto in hitro je tudi vzdrževanje, saj je večino opravil, npr. napenjanje in menjava verige, mogoče opraviti brez uporabe orodja.


Tehnični podatki bencinske verižne žage solo® by AL-KO 6436

Obstojen, originalen meč Oregon s širino rezanja 35 cm vam zagotavlja hitro napredovanje dela, dobro sposobnost manevriranja in udobno rokovanje z napravo. Verigo Oregon 3/8" je mogoče napenjati in menjavati brez uporabe orodja, nastavljanje mazanja verige je preprosto. Menjava filtra za zrak brez uporabe orodja, preprosto odpiranje pokrova na rezervoarju za gorivo – vzdrževanje v praksi je res enostavno.
Bencinski motor z močjo 1,5 kW in delovno prostornino 36,1 cm³ je zaradi mehanizma za lahek zagon in gumba za gorivo mogoče preprosto zagnati. Naprava ima razmerje med maso in močjo 2,8 kg/kW. Zahvaljujoč dodatnemu sistemu za dušenje vibracij in ergonomsko oblikovanim ročajem se pogonska moč brez tresenja prenaša na meč in verigo – in vam pomaga pri doseganju želenih rezultatov dela ter obenem prizanaša vašim rokam. Dodatna prednost: velik filter iz flisa je mogoče zamenjati brez uporabe orodja. Izjemno obstojno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Nakup verižne žage solo® by AL-KO 6436 in druge možnosti

Bencinsko verižno žago solo® by AL-KO 6436 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je cenovno ugodna, univerzalna žaga za podiranje manjših dreves v vrtu in gozdu. Priporočamo, da skupaj z žago naročite tudi visokozmogljivo bio-olje (štev. art. 113480) za verigo.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127429
EAN 4003718058208
Neto teža v kg 4.75 KG
Bruto teža v kg 7 KG
Napetost verige z orodjem
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 113
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Kubična motorja v ccm 35.2
Število gibov motorja o/mon 12000
Moč v kW 1.45 KW
Moč v KM 2 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Max. Hitrost verige 21
Dolžina meča v cm 35 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (7.31MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.