Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436

Številka izdelka: 127429 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Lahka univerzalna žaga za enostavno žaganje
  • Zmogljiv bencinski motor 1,5 kW z lahkim zagonom
  • Originalen meč Oregon 35 cm s posebno verigo 3/8 in preprosto nastavljivim mazanjem verige
  • Neutrudljivo delo zaradi učinkovitega dušenja vibracij
  • Kovana ročična gred z maksimalno odpornostjo proti obrabi

Učinkovito žaganje in podiranje manjših dreves, neodvisno od delovnega časa akumulatorja in dolžine električnega kabla – temu so namenjene te zmogljive bencinske verižne žage.


Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436 – kompakten pripomoček za manj zahtevno žaganje in podiranje manjših dreves

Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6436 je vsestranska naprava za žaganje vej, podiranje manjših dreves ali pripravo lesa za kurjavo.
Zmogljiv bencinski motor z lahkim zagonom ima več kot dovolj moči, da lahko učinkovito delate s to priročno napravo. Učinkovito dušenje vibracij in ergonomski ročaji so zagotovilo za neutrudljivo delo v telesu prijaznem položaju.
Preprosto in hitro je tudi vzdrževanje, saj je večino opravil, npr. napenjanje in menjava verige, mogoče opraviti brez uporabe orodja.


Tehnični podatki bencinske verižne žage solo® by AL-KO 6436

Obstojen, originalen meč Oregon s širino rezanja 35 cm vam zagotavlja hitro napredovanje dela, dobro sposobnost manevriranja in udobno rokovanje z napravo. Verigo Oregon 3/8" je mogoče napenjati in menjavati brez uporabe orodja, nastavljanje mazanja verige je preprosto. Menjava filtra za zrak brez uporabe orodja, preprosto odpiranje pokrova na rezervoarju za gorivo – vzdrževanje v praksi je res enostavno.
Bencinski motor z močjo 1,5 kW in delovno prostornino 36,1 cm³ je zaradi mehanizma za lahek zagon in gumba za gorivo mogoče preprosto zagnati. Naprava ima razmerje med maso in močjo 2,8 kg/kW. Zahvaljujoč dodatnemu sistemu za dušenje vibracij in ergonomsko oblikovanim ročajem se pogonska moč brez tresenja prenaša na meč in verigo – in vam pomaga pri doseganju želenih rezultatov dela ter obenem prizanaša vašim rokam. Dodatna prednost: velik filter iz flisa je mogoče zamenjati brez uporabe orodja. Izjemno obstojno ohišje zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Nakup verižne žage solo® by AL-KO 6436 in druge možnosti

Bencinsko verižno žago solo® by AL-KO 6436 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je cenovno ugodna, univerzalna žaga za podiranje manjših dreves v vrtu in gozdu. Priporočamo, da skupaj z žago naročite tudi visokozmogljivo bio-olje (štev. art. 113480) za verigo.

"

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Moč v kW 1.45 KW
Kubična motorja v ccm 35.2
Tip motorja 2-taktni
Število gibov motorja o/mon 12000
Število valjev motorja 1
Autochoke voljo DA
Linija izdelkov Comfort
Veriga žage 3/8"
K vrednost (m/s^2) 1.5
Delitev 3/8" special
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 109
Max. Hitrost verige 21
Zamenljiv zračni filter DA
Verižna zavora DA
Regulacija pretok olja DA
Predgrelnik zraka, zimsko delovanje DA
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Napetost verige z orodjem
Pogonske karike 53 E / .050" / 1,3
Vibracije ahw (m/s^2) 6.57
Dolžina meča v cm 35 CM
Zategovanje verige brez orodja NE
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 101
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 113
Zračni filter najlon
Tip pogona Bancin
Mazanje verige samodejno
Neto teža v kg 4.75 KG
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.