Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6240

Številka izdelka: 127392 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Cenovno ugodna vstopna verižna žaga za preprosta dela
  • Močan motor, 1,5 kW z lahkim zagonom
  • Velika prijaznost za vzdrževanje
  • Neutrudljivo delo zaradi učinkovitega sistema za preprečitev vibracij in odlične ergonomije ročajev
  • Odpiranje pokrova na rezervoarju brez uporabe orodja in stransko napenjanje verige

Učinkovito podiranje dreves in žaganje neodvisno od polnjenja akumulatorja ali dolžine kabla – temu so namenjeni cenovno ugodni modeli za vstop v svet zmogljivih bencinskih verižnih žag.


Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6240 – vaša kompaktna žaga, prijazna za vzdrževanje

Bencinska verižna žaga solo® by AL-KO 6240 je vsestranska naprava za žaganje vej, podiranje manjših dreves ali pripravo lesa za kurjavo.
Zmogljiv motor z lahkim zagonom ima dovolj moči, da lahko učinkovito delate s to priročno napravo.
Zaradi odličnega razmerja med maso in močjo, prijaznosti za vzdrževanje in vgrajenega sistema za lahek zagon je ta žaga cenovno ugoden pripomoček za različna dela.


Tehnični podatki bencinske verižne žage solo® by AL-KO 6240

Obstojen meč z dolžino 40 cm omogoča hitro izvajanje dela s preprostim rokovanjem in dobro sposobnostjo manevriranja. Verigo 3/8 je mogoče hitro in preprosto napenjati s stranskim napenjalnim mehanizmom. Za odpiranje zamaškov na rezervoarjih za gorivo in olje ne potrebujete orodja.
Bencinski motor z močjo 1,5 kW in delovno prostornino 40,1 cm³ je zaradi gumba za gorivo mogoče zelo preprosto zagnati. Z maso samo 4,6 kg je žaga zelo zmogljiva – z odličnim razmerjem med maso in močjo 3,0 kg/kW. Zahvaljujoč dodatnemu sistemu za preprečitev vibracij in ergonomsko oblikovanim ročajem se pogonska moč brez tresenja prenaša na meč in verigo – in vam pomaga pri doseganju želenih rezultatov dela ter prizanaša vašim rokam. H hitrejšemu zagonu v zimskem času pripomore predhodno ogrevanje zraka. Za optimalno mazanje je vgrajen mehanizem za črpanje olja.


Nakup verižne žage solo® by AL-KO 6240 in druge možnosti

Bencinsko verižno žago solo® by AL-KO 6240 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je cenovno ugodna in močna vstopna žaga za podiranje dreves v vrtu in gozdu. Priporočamo, da skupaj z žago naročite tudi bio-olje (štev. art. 113 480) za verigo.
V ponudbi imamo večje število različnih bencinskih motornih žag v širokem spektru zmogljivosti.
Če dajete prednost verižni žagi brez emisij, neodvisni od električnega omrežja, ali pa že imate kako napravo z akumulatorjem solo® by AL-KO 36 V, vam kot smiselno drugo možnost priporočamo model CS 4235 (štev. art. 127 441).

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127392
EAN 4003718056594
Neto teža v kg 4.6 KG
Bruto teža v kg 7.6 KG
dim. Višina cm brez škatle 28 CM
dim. Širina cm brez škatle 25 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 76.5 CM
Prostornina olja za verigo (ml) 0.21 ML
Napetost verige z orodjem
Type of chisel oglata
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 113
Veriga žage Veriga žage
Delitev Delitev
Linija izdelkov Easy
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 0.4 L
Kubična motorja v ccm 40.1
Število gibov motorja o/mon 11000
Moč v kW 1.5 KW
Moč v KM 2 PS
Primer DA
Število valjev motorja 1

Cutting System

Max. Hitrost verige 21
Dolžina meča v cm 40 CM
Naprave z alt. orodja za rezanje 127489, 127545

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (17.33MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.