AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska motorna žaga CS 1825 z baterijo ( 2,5 Ah) in polnilnikom

Številka izdelka: 113938 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Originalni Oregon mač in veriga, žage zagotavljata močan rezalni učinek in vzdržljivost
  • Priložena 18V (2,5Ah) litij-ionska baterija in polnilec
  • Napenjalnik verige brez orodja za enostavno napenjanje verige
  • Indikator nivoja baterije na napravi
  • Priročna, zmogljiva akumulatorska motorna žaga s samodejnim mazanjem verige
  • Tiho, brez emisij in brez kablov, in vse to z zelo majhno težo

Akumulatorska verižna žaga AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE CS 1825 omogoča visoko zmogljivost brez kablov in kablov.

Akumulatorska motorna žaga CS 1825, kompatibilna z AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN, združuje solidno rezalno zmogljivost in visoko svobodo gibanja z tihim pogonom brez emisij.

Zahvaljujoč baterijskemu delovanju je velik polmer delovanja z visoko stopnjo svobode gibanja; kabli ne ovirajo in jih ni mogoče nenamerno prerezati. Zmogljiv elektromotor poganja zmogljiva baterija AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMpatiBLE, zaradi česar je motorna žaga CS 1825 brez emisij tiha in okolju prijazna alternativa bencinskim verižnim žagam.

Za vašo varnost: Za vaše udobno delo brez nesreč je varno rokovanje z žago v vseh situacijah glavna prednostna naloga. Zato ima motorna žaga CS 1825 dva učinkovita zaščitna mehanizma s sistemsko zavoro in hitro zaustavitvijo verige na ščitniku za roke.

Tehnični podatki akumulatorske motorne žage AL-KO CS 1825

S širino reza 25 cm vam vzdržljiv originalni meč Oregon omogoča hitro delo z dobro manevriranjem in vodljivostjo. Njegova rezalna veriga 3/8" Oregon s hitrostjo 4,7 m/s zagotavlja gladek in čist rez. Zahvaljujoč avtomatskemu mazanju verige, rezervoarju za olje z okencem za ogled in hitri napravi za napenjanje/zamenjava verige ali droga brez orodja je vzdrževanje enostavno - čas pa optimalno izkoristite za napredek žaganja.

Akumulatorski električni motor najnovejše generacije skoraj brez tresljajev prispeva tudi k natančnim rezultatom rezanja in delu brez utrujenosti.

Z AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNO Li-ion baterijo za dom in vrt imate dostop do različnih časov delovanja in polnjenja, saj lahko izbirate med štirimi različnimi velikostmi Ah. Na voljo so baterije 2,5 / 4 / 5 in 6 Ah. Prazna baterija se polni med 60 in 130 minutami. (Odvisno od kapacitete baterije je čas polnjenja med 60 in 130 minutami. Hitri polnilnik baterij FC100 Li lahko uporabite tudi za še hitrejše polnjenje.) Li-ionska baterija je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in lahka za vsakogar brez samopraznjenja ali spominskega učinka in priročno za polnjenje.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo te naprave.

Priložena sta baterija (2,5 Ah) in polnilec.

Z akumulatorsko družino AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible ste s številnimi vrtnimi orodji odlično opremljeni za vsako uporabo. Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite akumulatorsko motorno žago AL-KO CS 1825 in alternative

Akumulatorsko motorno žago AL-KO CS 1825 lahko kupite v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Je čist, brezžični napajalnik za manjše, zelene žagarje na domačem vrtu. Če želite celoten komplet, vključno z baterijo in polnilnikom, potem je artikel št.113938 najboljša izbira za vas.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113938
EAN 4003718062564
Neto teža v kg 2.8 KG
dim. Višina cm brez škatle 21.7 CM
dim. Širina cm brez škatle 21.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 61 CM
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. čas delovanja 2,5Ah v min 25 MIN
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 40 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 50 MIN

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.01MB)
Izjave o skladnosti Download (136.12KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.