solo by AL-KO HT 3645

Številka izdelka: 127741 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
OxSaleableIsNotOne: 0 Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Prilagodljive možnosti uporabe zahvaljujoč vrtljivemu ročaju
  • Digitalni, osvetljen informacijski zaslon za stanje delovanja
  • Individualna 2-kratna nastavitev hitrosti
  • Eco in močan način delovanja
  • Robustno podnožje iz magnezija za dolgo življenjsko dobo
  • Shranjevanje s prihranitvijo prostora zahvaljujoč stenskemu obešalu na dnu škarij
  • 45 cm dolg meč z zaščitnim tulcem
  • Napajanje z močno 36 V Li-Ion baterijo (baterija in polnilec nista priložena)

Bodite popolnoma obveščeni prek digitalnega zaslona solo by AL-KO akumulatorskih škarij za živo mejo HT 3645

Prek osvetljenega zaslona boste obveščeni, če uporabljate način Power ali Eco ter če je rezilo blokirano ali je stanje baterije nizko. Prilagodljiva nega žive meje brez nadležnih kablov - z zmogljivostjo rezanja in teka, ki navduši celo profesionalce: S škarjami za živo mejo solo® by AL-KO HT 3645 ne sklepate nobenih kompromisov, ampak izkoristite vse prednosti pogona, neodvisnega od električnega omrežja, za vaš učinkovit napredek pri delu – tudi ko vzdržujete večje žive meje.
 

Iznajdljivost pri delu - z našimi škarjami za živo mejo HT 3645 se boste vsega naučili

Enostavno, energijsko varčno rokovanje v katerem koli delovnem položaju je zagotovljeno zahvaljujoč 5-krat nastavljivemu ročaju, ki ščiti zapestja in je še posebej ugoden pri stalni uporabi. To vam daje prilagodljivost in vam omogoča, da z enostavnim vrtenjem ročaja dosežete optimalno ravnovesje škarij za živo mejo in telesu prijazno držo. Spodnja stran akumulatorskih škarij za živo mejo je izdelana iz visokokakovostne magnezijeve zlitine, kar zagotavlja izjemno stabilnost in robustnost. Visokokakovosten 45 cm varnostni nož zagotavlja velik, močan rez z optimalno zaščito za ljudi in opremo. Za doseganje te zmogljivosti se HT 3645 napaja z našo zmogljivo 36 V baterijo AL-KO. Baterija in polnilec nista priložena.
 
Nasprotno vrteč se varnostni nož z dolžino reza 45 cm in debelino reza 36 mm močno olajša delo na vrtu. Glede na vaše potrebe lahko nastavite varčno ECO hitrost ali moč. Vgrajena zaščita pred udarci ščiti visokokakovosten nož pred poškodbami, na primer pri rezanju po tleh in stenah. Škarje tehtajo samo 3,5 kg (brez baterije) in so idealne za večje površine. Dodatno po izbiri je na voljo tudi zbiralnik odreza s št. 127753.
 

Kupite škarje za živo mejo solo® by AL-KO HT 3645 in druge možnosti

Solo® by AL-KO akumulatorske škarje za živo mejo HT 3645 lahko preprosto kupite pri nas v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite te škarje za živo mejo v kompletu z baterijo 5,0 Ah in polnilnikom, izberite številko artikla 127742.
 

Prednosti za vas

Naša dveletna garancija proizvajalca velja tudi za baterijo.

The "next generation" of solo® by AL-KO battery hedge trimmers define innovative technical standards right from the start.

SMART COCKPIT AND HIGH PERFORMANCE 
The smart cockpit provides you with important information about your hedge

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127741
EAN 4003718065053
Neto teža v kg 3.6 KG
Bruto teža v kg 5.2 KG
Število udarcev v potezah / min 4000
Linija izdelkov Premium
Znamka solo® by AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 450 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (4.58MB)
Izjave o skladnosti Download (144.72KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.