solo® by AL-KO akumulatorske škarje za živo mejo HT 4260 solo® by AL-KO 36 V v kompletu

Številka izdelka: 127590 Kmalu spet na voljo
allProductsDisabled
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>Vključno s polnilnikom, akumulatorjem (4 Ah) in pasom s torbo za akumulator BB 40</b>Zmogljive akumulatorske škarje za živo mejo z Li-ionsko tehniko
  • Varnostni nož s protitekom in zaščito pred udarci
  • Neutrudljivo delo z le malo vibracijami, majhno težo in nastavljivim ročajem s 3 položaji
  • Udobna uporaba zahvaljujoč pasu s torbo za akumulator
  • Tiho delovanje brez izpušnih plinov in kabla z močnim akumulatorjem solo® by AL-KO 36 V (40 V / 4 Ah) za dolgotrajen tek

Velika zmogljivost rezanja, preprosto vodenje naprave in vzdrževanje, delovanje brez emisij in električnega kabla.


Akumulatorske škarje za živo mejo HT 4260 solo® by AL-KO 36 V – za učinkovito obrezovanje žive meje brez električnega kabla

Prilagodljiva nega žive meje brez nadležnega kabla – z učinkovitostjo, ki prepriča tudi profesionalce: s škarjami za živo mejo solo® by AL-KO HT 4260 vam ni treba sklepati kompromisov. Preprosto izkoristite vse prednosti od električnega omrežja neodvisne naprave za učinkovito delo – tudi pri negi velike žive meje.
Kakovosten varnostni nož z dolžino 60 cm omogoča učinkovito delo na veliki površini z brezhibno varnostjo za človeka in napravo. Zaradi doseganja tolikšne zmogljivosti je naprava HT 4260 napajana z močnim akumulatorjem 36 V. Po želji izberite ECO-hitrost ali Power-hitrost (1.200/1.500 vrt./min).
Z od omrežja neodvisnimi akumulatorskimi škarjami za živo mejo z maso samo 3,6 kg (brez akumulatorja) imate velik akcijski polmer, brez nevarnosti, da bi nehote prerezali kabel. Preprosto, neutrudljivo rokovanje z napravo v vsakem položaju zaradi nastavljivega ročaja s 3 položaji prizanaša členkom v rokah, kar je velika prednost zlasti pri dolgotrajnem delu.
Te škarje za živo mejo dobavimo skupaj s sistemom pasov. Tako ostane akumulator tesno ob telesu in ne poveča teže škarij za živo mejo.


Tehnični podatki akumulatorskih škarij za živo mejo solo® by AL-KO HT 4260

Varnostni nož s protitekom, dolžino 60 cm in zmogljivostjo rezanja vej do debeline 28 mm občutno olajša delo na vrtu. Vgrajena zaščita pred udarci in sunki varuje kakovostna rezila pred poškodbami, npr. pri rezanju ob tleh in vzdolž zidu.
Li-ionski akumulator 36 V (40 V / 4 Ah) omogoča, da delo opravite hitro in brez zastojev. Li-ionski akumulator je izredno obstojen, ne potrebuje vzdrževanja ter nima lastnega praznjenja in spominskega efekta. Polnjenje je dovoljeno kadar koli.
Brezkrtačni elektromotor, ki povzroča le malo vibracij, daje optimalno razporeditev teže in zasučni ročaj (90° – 0° – 90°) omogoča odlično vodenje naprave v vsakem položaju. Zato pri delu lahko ohranite telesu prijazno držo, to pa je zelo pomembno zlasti pri dolgotrajni uporabi ali delu na visoki živi meji!


Nakup škarij za živo mejo HT 4260 in druge možnosti

Akumulatorske škarje za živo mejo solo® by AL-KO HT 4260 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je zelo zmogljiv model za profesionalno nego in obdelavo velikih vrtov in parkov.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127590
EAN 4003718061291
Neto teža v kg 3 KG
Število udarcev v potezah / min 3000
Maks. električno polnjenje Ah 4
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov PREMIUM pro

Cutting System

Dolžina reza v mm 600 MM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Število rež za akumulatorje 1 ST

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (921.96KB)
Download (1.96MB)
Download (4.38MB)
Download (1.38MB)
Izjave o skladnosti Download (114.27KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.