Škarje za živo mejo AL-KO HT 550 Safety Cut

Številka izdelka: 112680 Takoj na voljo
expected to be with you on 24.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močne, učinkovite in varne škarje za živo mejo
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 52 cm z zaščito pred udarci
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, dobra uravnoteženost naprave in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi
  • Obstojno, robustno ohišje z vgrajeno vodno tehtnico in varnostnim kablom
  • Vključno s tulcem za praktično shranitev naprave na steni

Preprosto, učinkovito in hitro obrezovanje žive meje, tiho in brez emisij Z običajnim udobjem AL-KO pri negi domačega vrta brez napora – to omogočajo električne škarje za živo mejo AL-KO.


Električne škarje za živo mejo AL-KO HT 550 Safety Cut – učinkovite in izjemno varne

Tiho delujoče električne škarje za živo mejo AL-KO HT 550 Safety Cut so vaš idealni pomočnik pri negi žive meje v vašem vrtu. Lahke, okretne in tudi močne električne škarje za živo mejo so primerne zlasti za male do srednje velike vrtove – za nego in obrezovanje pri pomlajevanju.
AL-KO HT 550 Safety Cut so zelo varne škarje za živo mejo. Opremljene so z varnostnim kablom, katerega s škarjami za živo mejo ni mogoče prerezati. Zahvaljujoč majhni teži in kompaktnim meram se model 550 odlikuje z izjemno okretnostjo pri uporabi.
Priloženi tulec služi kot stensko držalo za varno in napravi prijazno shranitev škarij za živo mejo.


Tehnični podatki za električne škarje za živo mejo 550 Safety Cut

Model 550 (550 W) je opremljen z zelo kakovostnim, z diamanti brušenim varnostnim nožem z dolžino rezanja 52 cm. Robustna noža s tekom v nasprotnih smereh omogočata hitro in precizno rezanje ter optimalno varnost za človeka in napravo. Varnostni kabel je dodatna zaščita, ki preprečuje poškodovanje električnega napajalnega kabla škarij za živo mejo. Vgrajena vodna tehtnica vam pomaga, da živo mejo obrežete natančno in naravnost.
Varnostni nož s protitekom omogoča rezanje vej do debeline 18 mm pri 3.200 vrtljajih/min. Model HT 550 potrebuje bistveno manj vzdrževanja kot bencinski modeli. Te izredno tihe škarje za živo mejo lahko brez pomislekov uporabljate v vsakem bivalnem okolišu brez upoštevanja časovnih omejitev in brez tveganja, da bi motili sosede. Majhna masa (samo 3,6 kg) zagotavlja, da se ne utrudite niti pri dolgotrajni uporabi.


Nakup škarij za živo mejo AL-KO HT 550 Safety Cut in druge možnosti

Električne škarje za živo mejo HT 550 lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Te škarje so predstavnik zelo zmogljivih električnih škarij za živo mejo AL-KO brez emisij, z dolžino noža 52 cm in močjo 550 W, primerne za vrtove srednje velikosti.
Če iščete škarje za živo mejo z večjo zmogljivostjo (nad 60 cm / 600 W), vam priporočamo modela HT 600 in HT 700 Flexible Cut.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112680
EAN 4003718040319
Neto teža v kg 3.6 KG
Bruto teža v kg 4.65 KG
Število udarcev v potezah / min 3200
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 550 W

Cutting System

Dolžina reza v mm 520 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Prenosi

Navodila za uporabo Download (10.41MB)
Download (184.91KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.