Škarje za živo mejo AL-KO HT 440 Basic Cut

Številka izdelka: 112679 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Učinkovite, lahke in zanesljive električne škarje za živo mejo
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 44 cm z zaščito pred udarci
  • Neutrudljivo delo zaradi pogona, ki ne povzroča vibracij, majhna teža in ergonomsko oblikovani upravljalni elementi
  • Obstojno, robustno ohišje z vgrajeno vodno tehtnico
  • Vključno s tulcem za praktično shranitev naprave na steni

 

Preprosto, učinkovito in hitro obrezovanje žive meje, tiho in brez emisij Z običajnim udobjem AL-KO pri negi domačega vrta brez napora – to omogočajo električne škarje za živo mejo AL-KO.

 

 

Električne škarje za živo mejo AL-KO HT 440 Basic Cut – lahke in priročne

 

Tiho delujoče električne škarje za živo mejo AL-KO HT 440 Basic Cut brez emisij so vaš idealni pomočnik pri negi žive meje v vašem vrtu. Lahke in okretne električne škarje za živo mejo so primerne zlasti za male vrtove – optimalne za nego in obrezovanje pri pomlajevanju.
HT 440 Basic Cut je vstopni model med električnimi škarjami za živo mejo AL-KO in se zaradi majhne teže in kompaktnih mer odlikuje z izjemno okretnostjo pri delu.
Priloženi tulec služi kot stensko držalo za varno in napravi prijazno shranitev škarij za živo mejo.

 

Tehnični podatki za električne škarje za živo mejo 440 Basic Cut

 

Model 440 (440 W) je opremljen z zelo kakovostnim, z diamanti brušenim varnostnim nožem z dolžino rezanja 44 cm. Robustni nož omogoča hitro in precizno obrezovanje ter optimalno zaščito za človeka in napravo. Vgrajena vodna tehtnica vam pomaga, da živo mejo obrežete natančno in naravnost.
Varnostni noži s protitekom imajo rezalni hod 18 mm pri 3.400 vrtljajih/min. Te škarje potrebujejo bistveno manj vzdrževanja kot bencinski modeli. Te izredno tihe škarje za živo mejo lahko brez pomislekov uporabljate v vsakem bivalnem okolišu brez upoštevanja časovnih omejitev in brez tveganja, da bi motili sosede. Majhna masa (samo 3,2 kg) zagotavlja, da se ne utrudite niti pri dolgotrajni uporabi.

 

Nakup škarij za živo mejo AL-KO HT 440 Basic Cut in druge možnosti

 

Električne škarje za živo mejo HT 440 lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Škarje so med najlažjimi električnimi škarjami za živo mejo AL-KO, so zmogljive in ne povzročajo emisij.
Če iščete škarje za večjo živo mejo, z dolžino rezanja od 60 cm in močjo 600 W, vam priporočamo modela HT 600 in HT 700 Flexible Cut.
Če rajši delate z napravo brez kabla, a kljub temu ne želite povzročati emisij, se lahko odločite za priročne akumulatorske škarje za živo mejo iz družine 18 V.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112679
EAN 4003718040302
Neto teža v kg 3.2 KG
Bruto teža v kg 5.04 KG
Število udarcev v potezah / min 3400
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 100
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 440 W

Cutting System

Dolžina reza v mm 440 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (10.41MB)
Download (184.91KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.