Škarje za živo mejo 166 solo® by AL-KO

Številka izdelka: 127304 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo kakovostna rezana letev dolžine 55 cm z robustnim aluminijastim profilom
  • Lasersko izrezan, z diamanti brušen nož, vgrajena zaščita pred udarci in sunki
  • Vrtljiv ročaj s 5 položaji omogoča natančno delo v vseh smereh
  • Ročaj, ki omogoča delo na visoki in široki živi meji, z vgrajeno zaščito pred preobremenitvijo za največjo mogočo obstojnost.
  • Močan elektromotor 500 W omogoča učinkovito delo

Za precizno oblikovanje visoke in široke žive meje, učinkovito, brez napora in emisij – to omogočajo te električne škarje solo® by AL-KO za živo mejo. V običajni kakovosti solo® by AL-KO.


Električne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 166 – močne, precizne, čiste in tihe

Električne škarje za živo mejo solo® by AL-KO 166 so odličen pripomoček za učinkovito in natančno nego tudi velike in visoke žive meje. Naj gre za živo mejo v domačem vrtu ali za nego vrta ali okolice: odlično opremljene električne škarje za živo mejo omogočajo hitro, učinkovito napredovanje pri delu, z neutrudljivim in telesu prijaznim upravljanjem – in so izredno primerne tudi za dolgotrajno in zahtevnejše oblikovanje žive meje.
Močan pogon električnih škarij za živo mejo AL-KO 166 se odlikuje z nizko stopnjo vibracij, zelo kakovostna rezila in dovršena ergonomija ročajev pa zagotavljajo hitro napredovanje in perfektne rezultate dela. Zaradi robustnega noža in vgrajene zaščite pred preobremenitvijo so škarje za živo mejo dragocen in obstojen pripomoček za dolgotrajno uporabo, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanja.
Škarje za živo mejo solo® by AL-KO 166 imajo tudi vgrajeno zaščito pred udarci in sunki. Zaradi majhne lastne teže (brez akumulatorja in rezervoarja za bencin) so škarje 166 izredno okretne in imajo zelo prilagodljiv delovni polmer.
V obsegu dobave vsebovani tulec služi kot stensko držalo ali transportni pripomoček za varno in napravi prijazno shranitev in transport škarij za živo mejo.


Tehnični podatki za električne škarje za živo mejo 166

Model solo® by AL-KO 166 je opremljen z zelo kakovostno rezalno letvijo in robustnim aluminijastim profilom. Na njej je nameščen lasersko izrezan, z diamanti brušen varnostni nož z dolžino rezanja 55 cm. Zmogljivost rezanja (odprtje noža) je mogoče nastaviti na 34 ali 27 mm. Protitek noža zagotavlja hitro in precizno rezanje.
Udoben vrtljiv ročaj s svojimi 5 položaji omogoča precizno vodenje naprave v vseh položajih – in s tem omogoča delo na visoki in široki živi meji, tudi pri delu na lestvi ali nad glavo.
Zmogljiv električni pogon z močjo 500 W z napajanjem iz električne vtičnice omogoča neprekinjeno delo brez čakanja ali nalivanja goriva. Zmogljiv pogon vključno z ekscentričnim gonilom in ojnico ter skupno maso naprave samo 4,1 kg zagotavlja hitro napredovanje dela in vam kot uporabniku omogoča delo v telesu prijazni drži telesa. Ker škarje za živo mejo delujejo zelo tiho, jih lahko brez pomisleka uporabljate skoraj v vsakem bivalnem okolišu, ne da bi se ozirali na stroga določila o kaljenju miru. Model 166 v primerjavi z bencinskimi modeli potrebuje zelo malo vzdrževanja.


Nakup električnih škarij za živo mejo solo® by AL-KO 166 in druge možnosti

Električne škarje za živo mejo 166 lahko udobno od doma kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Če potrebujete zelo učinkovite škarje brez kabla za živo mejo in velik vrt, park ali odmaknjeno območje, vam priporočamo bencinske škarje za živo mejo AL-KO 163-55 in 163-70.

Tehnični podatki

Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 96
Dolžina reza v mm 550
Debelina reza v mm 27
Število udarcev v potezah / min 3200
Neto teža v kg 4.1 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 98
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 85
Tip pogona Električni
Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
Moč motorja v vatih 500
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.