Nastavek za škarje za živo mejo AL-KO HTA 4045

Številka izdelka: 113613 Majhna zaloga
expected to be with you on 24.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nastavek za škarje za živo mejo za osnovno napravo MT 40
  • Z diamanti brušen varnostni nož dolžine 45 cm
  • Delovna višina do 3,5 m s podaljškom držala
  • Varno vodenje naprave zaradi nosilnega pasu
  • Tiho, od električnega omrežja neodvisno delovanje brez izpušnih plinov z osnovno napravo MT 40 iz družine AL-KO 36V

 

Žaganje vej, obrezovanje žive meje in košnja s samo eno akumulatorsko napravo. AL-KO 36V -Multitool je priročen in vsestranski pripomoček za nego domačega vrta.

 

 

Z nastavkom HTA 4045 iz osnovne naprave MT 40 nastanejo škarje za živo mejo

 

Če imate AL-KO Multitool MT 40, to osnovno napravo z uporabo nastavka HTA 4045 preprosto pretvorite v škarje za živo mejo. Zahvaljujoč sistemu za hitro menjavanje nastavkov je namestitev nastavka preprosta – in obrezovanje žive meje se lahko začne. Varnostni nož s protitekom zagotavlja največjo varnost pred nesrečo in vam s svojo učinkovitostjo dajejo veselje do dela v vašem vrtu.
Z nastavkom, ki povzroča le malo vibracij, vam gre delo hitro od rok, ne da bi se pri tem utrudili. Zahvaljujoč akumulatorski osnovni napravi imate absolutno svobodo premikanja pri vodenju naprave, ne da bi morali paziti na kabel. K udobju pri delu in vodenju škarij za živo mejo pripomore tudi nosilni pas, ki je v obsegu dobave. Delo poteka tiho, brez emisij in skoraj brez vzdrževanja – torej neodvisno od določil o kaljenju miru.
V razstavljenem stanju lahko osnovno napravo MT 40 in nastavek HTA 4045 transportirate in shranite na majhnem prostoru.

 

Tehnični podatki nastavka za škarje za živo mejo AL-KO HTA 4045

 

Varnostni nož s protitekom in dolžino 45 cm ima širino rezanja 20 cm. Ker je brušen z diamanti, vam s svojo ostrino zagotavlja učinkovito in precizno rezanje. Blokiranje ali zatikanje na debelih vejah je s tem preprečeno in omogočeno je hitro in varno delo.
S podaljškom držala, ki je v obsegu dobave, škarje za živo mejo lahko podaljšate za 70 cm in s tem dosežete delovno višino do 3,5 m.
Z enim polnjenjem Li-ionskega akumulatorja AL-KO 36V 5 Ah v osnovni napravi MT 40 lahko delate do 75 minut – idealno za uporabo v domačem vrtu. Prazen akumulator se ponovno napolni v približno 2 urah, tako da lahko delate skoraj brez prekinitve, če imate še drugi akumulator.

 

Nakup nastavka za škarje za živo mejo AL-KO HTA 4045 in druge možnosti

 

Nastavek za škarje za živo mejo AL-KO HTA 4045 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. S tem nastavkom pretvorite AL-KO Multitool MT 40 v okretne in priročne škarje za živo mejo.
Če želite Multitool uporabljati za druge namene, vam priporočamo nastavek za motorno koso / kosilnico z nitko BCA 4030 (štev. art. 113615) ali nastavek za verižno žago z držalom CSA 4020 (štev. art. 1213612).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113613
EAN 4003718058482
Neto teža v kg 2.3 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 211 CM
Število udarcev v potezah / min 1300
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina reza v mm 450 MM
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.9MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.